Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Sienna Miller en Nicole Richie tot Jessica Simpson en Paris Hilton. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kylie Jenner
Rapper Tyga heeft de relatie met Kylie inmiddels bevestigd, hij plaatste een foto van de 17-jarige op Instagram met daarbij de tekst: "Certain things capture your eye, but only few capture the heart." Iedereen heeft een mening over de relatie, maar Kylie trekt zich er niets van aan. Kylie was in Londen aanwezig bij een event in een jurk van Zaid Affas en hoge suède boots van Gianvito Rossi.

Sienna Miller
Sienna Miller is druk bezig met haar telefoon tijdens het shoppen toen ze gekiekt werd door de paparazzi. Sienna draagt een casual outfit en draagt daaronder haar favo laarsjes van Isabel Marant.

Nicole Richie
Nicole verschijnt op het vliegveld van Sidney, omdat ze in Australië een modeshow bijwoont. Ze probeert undercover te arriveren, maar haar roze korte coupe verraadt dat Nicole het is. De grote zonnebril is van het merk House of Harlow waar niemand minder dan Nicole herself de collectie voor heeft ontworpen. 

Jennifer Lawrence
Jennifer werd vastgelegd toen ze het kantoor van Dior in New York verliet. Jennifer ziet er prachtig uit in een klassieke outfit en haar korte coupe. Waarschijnlijk kwam ze haar jurk passen die ze dezelfde avond droeg naar de première van de film 'Serena' waar ze samen met Bradley Cooper in speelt.

Reese Witherspoon
Voor de verandering werd Reese niet in een sportoutfit gespot, maar in een zomers jurkje. Geen wonder, want het is in Los Angeles op dit moment gemiddeld 28 graden.. Jaloers! Reese draagt een jurkje van Kate Spade, wedges van Tabitha Simmons en een tas van The Row van de Olsen twins. 

Jessica SimpsonJessica is samen met hubby Eric Johnson op stap in de Lower Eastside. Ze begint haar oude lichaam terug te krijgen en showt haar curves in een laag uitgesneden tanktop, strakke jeans en oranje cowboy jasje.

Paris Hilton
Hong Kong, Jamaica en Los Angeles. Paris heeft het allemaal gezien in één week. De socialite wordt vaker op het vliegveld gespot dan elke andere celebrity. Paris vliegt altijd in stijl, maar wel op een comfortabele manier. Geen hoge hakken en strakke jurkjes voor haar, maar lage laarsjes, een skaterrok en een losse streepjesblouse. 

Lindsay LohanHet lijkt erop dat Lindsay The States heeft verruild voor Engeland. Ze wordt steeds vaker gespot in Londen waar ze alle clubs afgaat. Deze keer droeg Lindsay een opvallende bontjas met daaronder een doorschijnend jurkje met rood kant van For Love And Lemons. Wij vinden dat Linsday er wel eens beter heeft uitgezien..

Jourdan Dunn
Supermodel Jourdan was aanwezig bij de opening van de eerste Balmain winkel in London. Jourdan is geen onbekende van Balmain, slechts twee weken geleden liep ze in Parijs mee met de show. Tijdens het feestje droeg Jourdan een jurkje van Balmain dat ze combineerde met pumps van Jerome C. Rousseau.

Ashely Tisdale
Ook Ashley is te vinden in het warme Los Angeles, ze maakt haar zomerse look compleet met hotpants, omgeknoopte blouse en gladiator sandalen. Jaloers? De beauties zijn van Saint Laurent en kosten bijna $1800!

Beeld: GettyImages

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Must reads 👀