Lifestyle

Waren deze hilarische filmfouten jou al opgevallen?

Heel af en toe als je een film kijkt zie je wel eens iets langskomen dat niet klopt. Een vliegtuig in een film die zich afspeelt in de Middeleeuwen, een cameraman in een spiegel of misschien wel een jurk die ineens van kleur verandert. Wij gingen op zoek naar de meeste grappige filmfouten. Check hier 14 hilarische fouten die jou vast nog nooit waren opgevallen!


#1 The Lion King
The Lion King is inmiddels al meer dan 20 jaar oud, maar ook in deze klassieker zaten wat foutjes. Was het jou al eens opgevallen dat Nala's ogen plotseling van kleur veranderen?

#2 The Parent Trap
The Parent Trap was al verwarrend genoeg omdat Linsday twee personages speelt. Maar het is wel erg bijzonder dat hetzelfde personage in dezelfde scène ineens een ander elastiekje draagt.

#3 Pretty Woman
Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat Pretty Woman uitkwam. Waarschijnlijk had Julia Roberts honger tijdens deze scène, haar croissantje is namelijk op en is vervangen door een pannenkoekje.

#4 Mean Girls
Nog een foutje in een film met Lindsay. De rode beker staat op de stapel cd's, maar verschijnt op magische wijze ineens naast de stapel cd's. 

#5 Cheaper by the Dozen
Terwijl Bonnie Hunt haar kind omhelst valt haar zonnebril van haar hoofd, maar als ze bukt om hem te knuffelen zit deze wonderbaarlijk genoeg weer op haar hoofd. 

#6 Aladdin
Als wij ons niet vergissen heeft de tijger toch écht een stuk onderbroek in zijn mond, maar Aladdin mist geen stukje onderbroek. Oeps!

#7 Pirates of the Caribbean
Pirates and the cowboys? Tijdens deze scène verschijnt er ineens een man met een cowboyhoed in beeld. Waarschijnlijk was het iemand van de crew die zich per ongeluk even tussen de piraten mengde.

#8 Harry Potter en de geheime kamer
In deze film zijn bijna 300 fouten gevonden! En het zijn geen kleine details die over het hoofd gezien zijn, links in beeld zie je namelijk een cameraman tussen de kleine tovenaars staan. 

#9 Titanic
Titanic is ook zo'n film die bomvol met fouten zit, om precies te zijn: het zijn er 270. Jack draagt bretels in deze scène, maar zodra hij zich omdraait zijn deze ineens verdwenen.

#10 P.S. I love you
Wil je deze fout zien, dan moet je wel heel goed opletten. De bloemen staan ineens op een wit tafelkleed die er een paar seconden geleden nog niet lag.

#11 Friends 
Fouten zijn niet alleen in films te vinden, maar ook in series.  Waarschijnlijk is tijdens deze scène even een pauze geweest, want Jennifer Aniston draagt ineens een ketting.

#12 Frozen
Zelfs in de grote hit Frozen zit een foutje, Elsa's vlecht gaat namelijk dwars door haar schouder heen!

#13 Mean Girls
Hoe handig zou het zijn als in real life jouw popcorn automatisch bijgevuld zou worden?

#14 Harry Potter
In elke Harry Potter film is wel een foutje te vinden. Hier zie je bij Harry en Hermelien de geluidskastjes zitten. Heb jij al eens eerder geluidskastjes gespot in een film? 

Bron beelden

Waren deze filmfouten jou al eens eerder opgevallen? Welke filmfouten heb jij ontdekt?

Must reads 👀