Lifestyle

9 selfies die echt héél ongepast zijn

Selfies maken in het openbaar. Who's guilty? Tijdens een feestje, in een restaurant of zelfs in het openbaar vervoer: we hebben ons er allemaal weleens schuldig aan gemaakt. Maar sommige mensen gaan wel heel ver met hun selfie fever. Zij pakken schaamteloos hun telefoon erbij om een selfie te nemen op de meest ongepaste momenten. Een selfie tijdens een begrafenis? Nee, deze selfies kunnen echt niet. 

#Begrafenisselfie
Het is ons sowieso een raadsel dat sommige mensen op een begrafenis in de stemming zijn om een selfie te maken, maar dat er mensen zijn die het ook daadwerkelijk dóén? Onbegrijpelijk. En het gaat ver, want er worden niet alleen selfies genomen op de houten banken in de kerk, maar zelfs de overledene wordt op de kiek gezet zoals je op bovenstaande foto ziet. Ladies, maak alsjeblieft geen selfie als je op een begrafenis bent. Maar dat spreekt eigenlijk voor zich, toch? 

#Noodgevalselfie
Het is de ramp van iedere vliegtuigpassagier: dat er iets gebeurt waardoor je het zuurstofmasker erbij moet pakken. De eerste -en meest menselijke- reactie is dat je volledig in paniek raakt, maar er zijn ook mensen die het een goede gelegenheid vinden om hun selfiecamera erbij te halen. Dat je dan nog een scherpe selfie kan maken zonder trillende handen… 

#Politieselfie
Het is niet alleen een beetje raar dat je een selfie maakt terwijl je wordt aangehouden, maar het is ook niet erg slim. Als de politieagenten doorhebben dat jij lollig een selfie aan het maken bent dan is het onwaarschijnlijk dat ze hier blij mee zijn. Grote kans dat deze jongen op de bon is geslingerd. Mocht je onder een bekeuring uit willen komen: maak geen selfies! 

#Ziekenhuisselfie
Kijk, we begrijpen ook wel dat het ziekenhuis niet de meest bruisende plek is om een tijdje door te brengen en dat je uit verveling selfies gaat maken. Maar als je een selfie maakt vlak voor een operatie, met een doodzieke op de achtergrond of van al je verwondingen dan is dat toch een ander verhaal. 

#Auschwitzselfie
Een vrolijke selfie maken in Auschwitz, er zijn echt mensen die dat doen. Zij hebben vast niet goed opgelet tijdens geschiedenis, want als ze wisten wat zich daar heeft afgespeeld dan zouden ze hun telefoon wel in hun tas laten. Althans, dat hopen we. 

#Brandselfie
Wat doe je als er een brand woedt? Dan pak je natuurlijk je telefoon om er een foto van te maken… Er zijn echt mensen bij wie het niet in hun hoofd opkomt om de brand te blussen of de alarmcentrale te bellen. 

#Toiletselfie
Door sociale media weet iedereen alles van je. Wat je eet als lunch, wat je aantrekt tijdens uitgaan en welke lipstick je op hebt. Blijkbaar vinden mensen het ook heel normaal om even te delen dat ze een grote boodschap aan het doen zijn. Ewww! Sommige dingen moeten gewoon privé blijven.

#Wildplasselfie
Wildplassen is misschien heel cool en rebels om te doen (tenminste, volgens sommige mensen), maar dat je dan een selfie gaat maken om het te bewijzen… Wij begrijpen het niet helemaal. Waarom zou je met je blote bips op internet willen verschijnen? 

#Openbaartoiletselfie
Een selfie in een openbaar toilet is misschien niet zo gênant als de #wildplasselfie, maar toch is het een beetje gek. Het is een openbaar toilet, dus het zou zomaar kunnen dat er iemand binnenkomt terwijl jij een fotoshoot met jezelf aan het houden bent. Toch wel awkward als je betrapt wordt… 

Welke selfie vind jij het meest ongepast? 

Must reads 👀