Lifestyle

De leukste jongens op YouTube

We love YouTube! En zo zijn er veel meisjes met ons. Op YouTube zijn inmiddels zoveel mensen die filmpjes maken dat er voor iedereen wel iemand tussen zit waar je je op wil abonneren. Toch is het leuker om filmpjes te kijken als de maker er leuk uitziet, of niet? Daarom zet Girlscene in dit artikel de leukste YouTube jongens voor je onder elkaar! YouTube kijken was nog nooit zo leuk. 😉

Watch on YouTube

JacksGap
De Harries tweeling mag absoluut niet ontbreken in dit rijtje. Vooral Jack is erg fijn om naar te kijken. Hij is overigens ook degene die de meeste filmpjes voor het kanaal maakt, dus dat betekent uren kijkplezier.

Watch on YouTube

Caspar Lee
De Zuid-Afrikaanse Caspar Lee woont samen met – surprise, surprise – YouTuber Joe Sugg. Als je Caspar's humor kan waarderen zijn de video's zeker de moeite waard om te bekijken.

Watch on YouTube

ThatcherJoe
Nu we het toch over Joe Sugg hebben… De broer van Zoella doet het zelf ook meer dan prima op YouTube. Zeker even kijken dus!

Watch on YouTube

Jim Chapman
Een andere Brit is Jim Chapman, de verloofde van YouTube sensatie Tanya Burr. Jim komt iets volwassener over dan de vorige twee jongens, dus als jij hen te kinderachtig vindt past Jim misschien beter in je straatje. Ook al hebben we nu niet de meest representatieve video gekozen… 😉

Watch on YouTube

Marcus Butler
Na Caspar, Joe en Jim mag Marcus natuurlijk niet ontbreken. Hij zit al jaren op YouTube en dat heeft hem inmiddels 3,5 miljoen abonnees opgeleverd. Hij is overigens niet bang om de typische meisjes video's op YouTube in de zeik te nemen.

Watch on YouTube

FunForLouis
Louis is een avontuurlijke man die het liefst altijd op reis is. En dat legt hij allemaal vast in de vorm van vlogs! Extra leuk: er is altijd een kijker die een boodschap achterlaat die Louis na zijn intro plakt.

Watch on YouTube

Troye Sivan
Hij is geboren en getogen in Australië, heeft mooie blauwe kijkers en maakt leuke video's… Maak kennis met Troye Sivan. Jammer genoeg valt hij niet op meisjes, want anders hadden veel meiden het wel geweten met hem.

Watch on YouTube

ConnorFranta
Connor is een vriend van Tyler Oakley, die je ongetwijfeld eerder op Girlscene hebt gezien, dus hij is geen onbekende jongen op YouTube. Inmiddels heeft hij al meer dan 4 miljoen abonnees verzameld, wat betekent dat het zeker niet slecht gaat met zijn kanaal!

Watch on YouTube

Charlieissocoollike
Charlie McDonnel is gewoon te cute om niet te kennen. Bekijk zeker even zijn video's, vooral als je van een Engels accent houdt. PS: Zijn kat is ook heel schattig.

Watch on YouTube

PewDiePie
Felix is één van de populairste jongens op YouTube, dus hoe kun je dit artikel beter eindigen dan met hem? Precies. Als je houdt van gamen en een nerdy maar grappige persoonlijkheid zit je goed op het kanaal van PewDiePie.

Wie zijn jouw favoriete jongens op YouTube? Wie ontbreekt in dit rijtje?