News

Kanye West deelt acht naaktfoto’s van Kim Kardashian

Kanye West heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij Kim Kardashian ziet als een godin. Hij is trots op de looks van zijn vrouw en dat mag iedereen weten. De zanger vond het ineens nodig om naaktfoto's van Kim te delen op Twitter. Het bleef niet bij één naaktfoto, hij heeft er maar liefst 8 (!) geplaatst! Klik verder voor de weinig verhullende kiekjes.  

Het tiende seizoen van Keeping Up With The Kardshians is afgelopen zondag van start gegaan. Kanye -die overigens niet erg actief is op sociale media in tegenstelling tot zijn vrouw- greep deze gelegenheid aan om maar liefst acht naaktfoto's van Kim op Twitter te plaatsen. Tja, daar vindt hij Twitter dan blijkbaar wel weer handig voor. 

De naaktfoto's zijn niet van de Break The Internet fotoshoot voor Paper Magazine. Het is niet duidelijk waarvoor Kim de naakte shoot dan wel heeft gedaan, maar experts zeggen dat ook deze foto's bewerkt zijn met Photoshop. Het maakt Kanye in ieder geval niets uit, hij heeft het gevoel dat hij de jackpot heeft gewonnen. En dat moeten we allemaal weten. 

Bekijk hieronder de acht naaktfoto's die Kanye met ons deelt (allemaal voorzien van een bijschrift als 'I'm so lucky' of 'SWISH'): 

Kanye is niet de enige die trots is op Kim en haar lichaam. Ook Kris Jenner deelde beeldmateriaal waarop haar dochter naakt te zien is. 

Ook al heeft de familie besloten om dit jaar geen promotie tripjes te doen, ze zorgen er dus wel op andere manieren voor dat het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians genoeg aandacht krijgt. 

Wat vind jij ervan dat Kanye zoveel naaktfoto's van Kim heeft gedeeld? Vind je het lief of een beetje opschepperig?

Beeld: twitter

Must reads 👀