News

OMG: Rihanna superfan tatoeëert lichaam vol

Je hebt fans en je hebt superfans. De eerste groep zijn mensen die een bepaalde zanger(es) of band adoreren en graag hun concerten bezoeken. De tweede groep zijn mensen die net een stapje verder gaan, zoals de Britse Sarah Ridge. Zij is zo fan van Rihanna dat ze haar lichaam vol laat tatoeëren met dezelfde tattoo's als haar favoriete zangeres. En dat ziet er zo uit…

En de troffee van meest toegewijde fan gaat naar: Sarah! De media krijgen op dit moment niet genoeg van deze Rihanna superfan die haar lichaam vol laat tatoeëren met tatoeages van de zangeres. We kunnen dus wel stellen dat Sarah's liefde voor de popdiva dieper gaat dan die van de gemiddelde fan. Op dit moment heeft Sarah maar liefst zeven tatoeages van Rihanna's gezicht en vervolgens nog een boel kopieën van Rihanna's eigen tatoeages. Wauw!

Het begon allemaal tien jaar geleden. Sinds haar 14e is Sarah helemaal weg van Rihanna. "Ik houd al tien jaar van Rihanna en ik zal altijd van haar blijven houden. Sommige mensen zeggen dat ik mijn lichaam heb geruïneerd, maar dat lach ik weg. Rihanna's gezicht is prachtig, dus door Rihanna op mijn lichaam te hebben maakt het alleen maar mooier in mijn ogen." Niet iedereen is het eens met de acties van Sarah. Haar vrienden zeggen haar dat het een vreemde obsessie is en haar familie vindt het jammer dat de tatoeages niet discreet zijn. Daar trekt Sarah zich niets van aan, want het gaat er voor haar alleen om dat zij van haar lichaamsversieringen houdt. Op de vraag of ze denkt dat mannen afknappen op haar geeft ze een vastberaden antwoord. Bang dat mannen afknappen op de tatoeages is Sarah namelijk niet. "Om eerlijk te zijn ben ik toch alleen geïnteresseerd in mannen die fan van Rihanna zijn." 

Voor de volgende kunstwerkjes was Sarah 1000 pond kwijt, want neerkomt op ruim €1.400. 




Wat vind jij ervan dat Sarah deze tatoeages op haar lichaam laat zetten? Vind je het mooi of gaat het te ver?

Bron beeld: Metro.co.uk