Beauty

Budget beautyproducten die jouw leven een stuk goedkoper maken

Het leven van een beautylover kan behoorlijk duur zijn. In de ene winkel vind je een nieuwe nagellak, in de ander weer een leuke lippenstift die daar goed bij past en in de volgende die ene fijne Labello (waarvan je er al 10 bent kwijtgeraakt..). Dat gaat natuurlijk aardig in de papieren lopen, dus Girlscene biedt je de oplossing. Met deze budget beauty producten wordt het leven van een beautyaddict een stuk goedkoper.

Big Bazar

Dr. van der Hoog maskers €0,99
Moederdagtip! De maskers zijn verkrijgbaar in de varianten Calming Clay, Goodbye Wrinkles, Outrageous Oxygen, Creamy Coconut en Madly Mango Melon. Vooral de Calming Clay is een echte aanrader, nadat je het masker hebt aangebracht wordt het langzaam hard en begint het masker te 'breken' op je gezicht. Nadat je het masker eraf gespoeld hebt, heb je meest zachte huid ever!

Pink Tease nagelstickers French manicure €0,50Oké sommige nagelstickers zijn een béétje hysterisch, maar ze zijn superhandig. Als jij het lastig vindt om een mooie French manicure te lakken zijn deze stickers de oplossing. En voor €0,52 krijg je er ook nog eens een mini vijltje bij.

Essie nagelstickers €2,99De nagelstickers van Essie zijn er in veel verschillende kleuren en designs. Ideaal als je geen zin hebt om je nagels te lakken. Wij hebben ze getest, het design is niet alleen mooi, maar de stickers bleven bij Girlscene's Marjolein wel zo'n 5/6 dagen mooi zitten! 

L'Oréal nagelstickers €2,99Ook de nagelstickers van L'oréal zijn een aanrader. De stickers zijn er in allerlei verschillende designs. Deze schattige zomerse doorzichtige nagelstickers staan mooi over een nude nagellak. Ook deze stickers bleven ongeveer 6 dagen mooi zitten!

Parfum verstuiver €1,29
Een hele fles parfum meenemen in je tas is niet echt ideaal, maar deze kleine verstuivers kun je makkelijk meenemen. En dit formaat mag je ook meenemen in het vliegtuig! 

Labello €1,79
Hoeveel Labello's kan een mens hebben? Eén meer of minder kan toch geen kwaad? De Labello's zijn verkrijgbaar in de varianten Soft Rosé en Classic Care. Per filiaal kan het aanbod verschillen.

Purol Bee Lipbalm €0,99Elke winter zweren wij bij de klassieke Purolpotjes, maar nadat we Purol Bee Lipbalsem ontdekten is dit onze nieuwe favoriet. De lipbalsem ruikt niet alleen heerlijk, maar helpt echt tegen droge lippen.

Bourjois Deodorant €1,99De deodorant van Bourjois heef niet alleen een superleuke verpakking, ze ruiken ook nog eens heerlijk en laten geen witte strepen achter. Girlscene's Marjolein testte Iced Green Tea een week, en is sindsdien een trouwe fan.

Oral-B 3D White €1,99Of Oral-B 3D White nou echt z'n belofte waarmaakt en voor wittere tanden zorgt weten we nog niet helemaal, maar het is hoe dan een een hele fijne tandpasta met een lekker fris smaakje.

Dove Visable Effects handcrème €2,15Ken je de bodylotion Visable Effects van Dove? De handcrème is net zo fijn en ruikt precies hetzelfde. Het bezorgt je handen een mooie gloed en de geur herinnert je aan een dagje strand. 

Calvin Klein oogschaduw €3,99Deze oogschaduw van Calvin Klein doet z'n werk prima, maar wij vinden hem nóg mooier als highlighter. Naast Calvin Klein heeft de Big Bazar ook make up evan OPI, Sally Hansen, L'Oréal, Maybelline en Revlon. Per filiaal verschilt het aanbod.

L'Oréal Nails à Porter €2,99Deze nagels van L'oréal zijn ideaal voor iedereen die mooie nagels wilt, maar geen geduld heeft om ze te laten drogen. Met een stickertje plak je de nepnagels op je eigen nagels. Als je ze zat bent kun je ze er, met een beetje geweld, zo vanaf trekken. Ze zijn helaas wel maar één keer te gebruiken. Girlscene's Marjolein testte de nagels, en ze bleven tot zo'n 6 dagen perfect zitten.

Maybelline Nail Falsies €2,99Deze nagels doen precies hetzelfde als de nepnagels van L'oréal. Ook deze nagels blijven zitten door middel van een stickertje, geen gesmeer met nagellijm dus. Net zoals de L'oréal nagels bleven deze nagels ook 6 dagen goed zitten. 

Primark

Natural Point Nails €1,50De nepnagels van Primark zijn zo goedkoop dat je er weinig goeds van verwacht, maar ze zijn zeker het proberen waard. Als je de nagels lang aandrukt nadat je ze hebt aangebracht, blijven ze zeker zo'n 5 dagen mooi zitten. 

Fashion Nails €1,50Voor de meiden die dol zijn op nailart maar er gewoon niks van bakken, zijn de Fashion Nails een aanrader. Dit is de mat witte variant, die overigens ook erg mooi is, maar de andere nagels hebben allerlei leuke printjes en motiefjes. En voor maar €1,50 kun je een hoop afwisselen! 

I Envy by Kiss nepwimpers €3,50De nepwimpers van Primark blijven niet alleen lang zitten, ze ogen ook heel natuurlijk. Er zijn verschillende varianten te vinden, maar ze zijn allemaal niet enorm extreem of lang. Zijn ze toch te lang voor jouw ogen? Dan kun je ze makkelijk bijknippen naar de gewenste lengte. 

Xenos

Pure kokosolie €3,99Kokosolie is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige beautyproducten. In een vorig artikel gaven we je 10 redenen waarom je kokosolie in huis zou moeten halen. Bij veel natuurwinkels is kokosolie een behoorlijk prijzig product, maar bij Xenos heb je een enorme pot voor €3,99.

Action

Nagellak remover pads 2 stuks €0,99De nagellak remover pads van de Action ruiken in tegenstelling tot andere nagellak removers heerlijk. Daarnaast kun je de pads ook meenemen onderweg zonder dat je bang hoeft te zijn dat het potje gaat lekken.

Puistjes patch €0,72Hoe verleidelijk het ook is een puistje uit te knijpen, niet doen! Je kunt er beter een doorzichtig stickertje voor het slapen gaan op plakken. Je moet niet verwachten dat die enorme krater als sneeuw voor de zon verdwijnt, maar je ziet absoluut resultaat! 

Reinigende poriënstrip €0,89De poriënstrip is één van Girlscene's favoriete beautyproducten. Verstopte poriën op je neus zijn nou eenmaal lastiger schoon te maken dan op de rest van je huid. De strip plak je op je neus nadat je deze hebt schoongemaakt met warm water. Hierna dep je de strip nog een klein beetje nat met warm water. Nu kun je de hard geworden strip er na een kwartiertje aftrekken en is je neus helemaal schoon!

Naar welke winkel ga jij voor goedkope beautyproducten? Wat is jouw favo budget product? 

Must reads 👀