Lifestyle

14 schattige katten op Instagram

Houd jij ook zo van deze zachte pluizenbolletjes, hun gespin en hun speelse karakter? Aai jij het liefst ook de hele dag katten en kun je helemaal wegkwijnen bij het zien van schattige en soms zelfs stoere katten op sociale media? Goed nieuws! Girlscene zet voor jou 14 katten op een rijtje die je kunt volgen via Instagram. Een aantal van deze katten is zelfs nog beroemder dan sommige celebs! Maak kennis met 14 schattige, beroemde Instagram katjes. 


♥ Maru is is zeer populair op YouTube. Zijn filmpjes zijn al meer dan 200 miljoen keer bekeken! Vooral de filmpjes waarin Maru zichzelf in te kleine doosjes wurmt zijn erg populair. 


♥ Grumpy Cat heeft een onderbeet en dwerggroei, waardoor hij constant 'grumpy' kijkt. Hij heeft met zijn koppie het hele internet veroverd en er zijn honderden memes van hem gemaakt. 


♥ Snoopy Babe ziet er zo zacht uit en zijn grote zwarte ogen maken hem zo adorable! Snoopy Babe is vooral in China erg beroemd, maar ook in de rest van de wereld is Snoopy Babe populair. 


♥ Lil Bub's schattige tongetje wat uit haar mond hangt is so cute! Ook trekt ze de aandacht met haar grote ogen. Haar Facebookpagina telt al meer dan 1,7 miljoen likes! 
 


♥ Nala is een geadopteerde kat met haar eigen YouTube kanaal. Isn't she adorable? 


♥ Hamilton The Hipster Cat is beroemd om zijn witte snor, wat hem een echte heer maakt! Zijn Facebookpagina telt meer dan honderdduizend volgers. 


♥ Street Cat Bob is is met zijn baasje en muzikant James Bowen vaak op straat te vinden. Hier lees je hun bijzondere verhaal. 


♥ Venus is een kat met letterlijk twee gezichten. De vacht is aan de ene kant zwart met een groen oog en de vacht aan de andere kant van het kopje is rood met een blauw oog. Bijzonder hè?!


♥ Shishi Maru is een Scottish Fold kat en heeft meer dan zesentwintigduizend volgers op Instagram. 


♥ Sam is beroemd om zijn excentrieke zwarte wenkbrauwen.


♥ Utacci is een schattig katje die woont in Tokyo en meer dan twintigduizend volgers op Instagram heeft. 


♥ Pudge is bekend om haar witte snorretje. Op Instagram heeft ze al meer dan driehonderdduizend volgers!


♥ Princess Monster Truck is beroemd om haar schattige onderbeet. 

♥ De katten Max en Mr. Mini staan model Cat in Berlin, een Duits bedrijf dat strikjes verkoopt. 

Welke kat ga jij volgen op Instagram? 

Must reads 👀