Lifestyle

11 knappe mannen met sixpacks om te volgen op Instagram

Een intense work-out laat ons behoorlijk zweten, maar dat is niet het enige waar we het spontaan warm van krijgen. Ook een knappe man met een strak wasbordje laat ons sprakeloos achter. Eerlijk is eerlijk, elk meisje vindt het leuk om naar een gespierd mannenlichaam te kijken. En omdat Girlscene de vervelendste niet is, hebben we de knapste mannen met een sixpack voor je geselecteerd. Echt geen straf als deze mannen af en toe voorbij komen in je Instagram-feed. Geen dank, hè!

Als je van lang haar en een gespierd lichaam houdt, dan is Zac Deal de man voor jou. Met zijn goudblonde, lange lokken en afgetrainde lichaam lijkt hij eerder op een God dan op een mens als je het ons vraagt. Mocht je ook dromen van zo'n lichaam als Zach (misschien niet zó gespierd, maar toch), dan kun je Zach inschakelen als online trainer. En alsof deze blond God nog niet leuk genoeg was, kan hij ook nog fantastisch gitaar spelen. Smelt! 

Word jij warm van een héél gespierd lichaam? Dan verzoeken wij je vriendelijk doch dringend om Simeon Panda te volgen. Deze knappe jongen is bodybuilder en is daarom heel gespierd. Naast bodybuilder werkt Simeon ook als model en dat snappen wij meteen. Niet alleen zijn lichaam is pure perfectie, maar zijn gezicht ook. 

Als je het bovenstaande plaatje niet kan waarderen, dan weten we het ook niet meer. Michael Thurston werkt elke dag keihard aan zijn blokjesbuik, met een verbluffend resultaat. En dat Michael gezegend is met een vrijwel symmetrisch gezicht is een bijkomend voordeel. 

Lieu Kane houdt van drie dingen: eten, reizen en trainen. Nou, dat laatste kunnen we wel zien! Lieu is op dit moment niet zo gespierd als hij ooit was, maar dat vinden wij he-le-maal niet erg. Als je reislustig bent en van een gespierde man houdt, dan zul je veel plezier hebben van de foto's die Lieu plaatst op zijn Instagram-account. 

We kunnen maar één ding zeggen: you are welcome. Thom Evans is een lust voor het oog. En dan hebben we het niet alleen over zijn afgetrainde lichaam. Ook zijn donkere lokken en weelderige baard kunnen we wel waarderen. Waar wachten jullie nog op ladies, druk maar op die volg-knop! 

Brendan Fallis pronkt niet zo vaak met zijn strakke lichaam op Instagram, maar dat maakt hem niet minder fijn om naar te kijken. Op Brendan's Instagram-account komen ook andere prachtige kiekjes voorbij, dus als je van fotografie houdt van doe je er goed aan om hem te volgen. We zijn echt niet zó oppervlakkig ;-). 

Julian Gabriel is model bij Elite Model Management en besteedt daardoor veel aandacht aan zijn uiterlijk. Hij is vaste bezoeker van de sportschool en daar heeft hij zijn gespierde lichaam te danken. Hard work pays off! Als je Julian wel ziet zitten dan heb je geluk, hij plaatst namelijk best veel selfies en foto's van zijn lichaam. Enjoy! 

ALs we Garrett Neff tegen het lijf (haha) zouden lopen, dan zouden we onmiddellijk om zijn nummer vragen. Tja, als je zo'n knappe jongen tegenkomt dan zou je gek zijn om hem te laten lopen. Garrett is model bij IMG Models en plaatst daarom regelmatig heerlijke kiekjes van zichzelf. Vinden wij helemaal niet erg, ga vooral door Garrett! 

Als je even behoefte hebt aan een dosis hotness, kijk dan vooral even op het Instagram-account van Clark Bockelman. Zijn blonde lokken, zijn brede kaaklijn, zijn afgetrainde lichaam… eigenlijk kunnen we niets ontdekken wat we niet leuk vinden aan Clark. 

Een super strakke sixpack heeft Edward Wilding niet, maar toch wilden we jullie deze knappe jongen niet onthouden. Dat lichaam én zo'n gezicht? Dat kan bijna niet waar zijn. Als je het leuk vindt om een knappe vent tegen te komen als je even door Instagram scrollt dan kun je op de volg-knop klikken. Hij plaatst ook regelmatig foto's met zijn dochtertje, super cute! 

We zouden het helemaal niet vervelend vinden om een beschuitje te eten met Rob Evans. Wel zouden we hem misschien afschrikken met ons gestaar… Als je houdt van een stoere man die je kan beschermen dan ben je bij Rob aan het juiste adres. Hij doet namelijk aan boxen en weet dus wel hoe hij een linkse uit moet delen. Mocht je zijn lichaam van dichtbij willen bewonderen, dan kun je altijd nog een privé box sessie met hem boeken ;-). 

Welke knappe, gespierde man ga jij meteen volgen op Instagram?