Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Rihanna en Hilary Duff tot Kate Hudson en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Sofia VergaraSofia komt lachend aan op het vliegveld van Los Angeles met haar verloofde Joe Manganiello. Sofia gaat voor een stoere comfy look en draagt biker boots van Valentino en een rode tas van Chanel.

Karlie KlossKarlie vliegt heel Europa door, de Brit Awards zijn nog niet afgelopen of Karlie verschijnt alweer in Milaan. Hier is ze aanwezig voor Milan Fashion Week. Karlie verlaat de shows in een simpele outfit en een handige, maar prachtige rugzak van Mansur Gavriel.

Kim KardashianKim verscheen op een event samen met hubby Kanye west in een latex roze jurk. Kim blijkt een fan te zijn van de latex jurkjes, want ze is inmiddels al met 3 verschillende modellen gespot. De jurk is van Atsuko Kudo en aan haar voeten draagt ze Manolo's. Wij krijgen het een tikkeltje benauwd van deze strakke jurk..

Reese WitherspoonReese werd gespot in Beverly Hills nadat ze haar kantoor verliet. Wist jij dat Reese niet alleen als actrice werkt? Ze is tegenwoordig ook bezig als producer, onder andere van de bioscoophit Gone Girl. Reese draagt klassieke heels van Saint Laurent en heeft haar tas van Bally gecombineerd met een trui in dezelfde kleur.

Kate BosworthKate had nog niet genoeg van alle grote events, ze was vorige week  aanwezig bij een event van Coca Cola. Hier droeg ze een goude strakke jurk waarin Kate net zo stijlvol als altijd uitzag. Bij haar jurk van Angel Sanchez droeg ze een kleine zwarte clutch van Rauwalf. 

Eva MendesOok Eva werd gespot op het vliegveld in Los Angeles. Zoals altijd zag Eva er weer piekfijn uit. Haar oversized jas van Maje droeg ze met losse jeans van Mother en een tas van Dolce en Gabbana.

Lily AldridgeLily verscheen met vriendin en model Jasmine Tookes bij een event van Victoria's Secret in Hollywood. Lily draagt een blauw jurkje van Jonathan Simkhai en hakken van Sophia Webster. Je zou denken dat deze foto afgelopen zomer gemaakt is, maar in Hollywood is het op dit moment rond de 25 graden.. Jaloers!

Whitney PortWhitney ken je vast nog wel uit The Hills en The City, tegenwoordig is Whitney druk bezig met haar eigen lijn, genaamd: Whitney Eve. Whitney was aanwezig in London voor Fashion Week, ze zat front row bij de show van Lucas Nascimento en droeg een complete outfit van hetzelfde merk.

Kendall Jenner & Cara DelevingneKendall en Cara verlieten de runways voor een momentje om zelf eens in het publiek te zitten. Ze zijn aanwezig bij de Topshop Unique show, Cara is geheel in stijl in een outfit van Topshop Unique gegaan. Kendall rockt een pastelkleurige broek van Topshop Unique met schoenen van Givenchy en een jas van Stella McCartney.

Pixie LottOok Pixie zat front row tijdens London Fashion Week. Pixie ging voor een 90's look tijdens de show van Sophia Webster. Pixie droeg een denim jurkje en fluffy heels van Sophia Webster herself.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀