News

Gossip Girl(scene) week 9

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Gigi Hadid leeft als een oma, Dakota Johnson onherkenbaar zonder pony, de reden waarom Kim Kardashian niet bij de Oscar feestjes aanwezig kon zijn, Naya Rivera's grote nieuws en Demi Lovato was opgenomen in het ziekenhuis. 

Gigi Hadid is de it-girl van dit moment en als je Kendall Jenner, Cara Delevingne en Selena Gomez tot je vrienden kan rekenen dan gaat iedereen ervan uit dat je een dynamisch leven leidt met veel rode loper momenten en feestjes tot in de late uren. Maar Gigi heeft helemaal niet zo'n spannend leven! Op de Amerikaanse blog Into The Gloss onthult ze dat ze 'eigenlijk een oma is'. Ze vindt het heerlijk om voor haar vriendje Cody Simpson te koken en 's avonds een film te kijken. En het meest 'shocking' van alles: Gigi gaat elke dag keurig om 10 uur naar bed! Zo, dan weten we dat ook weer. 

We gaan echt niet ontkennen dat Dakota Johnson niet sexy is (hallo, heb je Fifty Shades Of Grey al gezien?!), maar op de nieuwste cover van de Australische Cosmopolitan laat ze zich van een heel andere kant zien… Maar eigenlijk zijn we nog verbaasder over hoe anders ze eruitziet zonder pony! We herkenden haar bijna niet, jij wel? 

Watch on YouTube

Als we het toch over Dakota hebben… het ziet ernaar uit dat de actrice en haar moeder nog wat uit te praten hebben. Tijdens de Oscars nam ze haar moeder Melanie Griffith (die ook actrice is) mee als date en tijdens een interview liep de spanning behoorlijk op. Toen een presentatrice aan Melanie vroeg of ze Fifty Shades Of Grey al had gezien, antwoordde ze dat ze 'm nog niet had gezien en niet wist of ze dat wel wilde. Dakota vond dat overduidelijk niet zo leuk en reageerde daar ehhh… een beetje kinderachtig op. 

Babynieuws! Naya Rivera en haar man Ryan Dorsey verwachten hun eerste kindje. Dat maakten ze op een heel leuke manier bekend op Instagram. Gefeliciteerd, Naya en Ryan! 

De Oscars werden afgelopen uitgereikt en zowat alle sterren waren hierbij aanwezig. Als er iemand graag haar gezicht laat zien op een rode loper, dan is het Kim Kardashian wel. Maar tijdens de Oscars was het bijzonder stil rondom Kim. De reden dat ze niet naar de Oscar feestjes kon? Ze had pianoles. "Ik ga Kanye verrassen door één van zijn liedjes te leren", schreef ze op Twitter. Dat is dus waarom Kim de rode loper een keer oversloeg. 

Cameron Diaz en Benji Madden zijn getrouwd dus het is wel duidelijk dat ze een serieuze relatie hebben, maar Benji heeft deze week misschien wel een grotere commitment gemaakt. Hij heeft de naam van zijn vrouw laten vereeuwigen op zijn lichaam. En het is zeker geen subtiele tatoeage! Echte liefde of een beetje dom?

 

Arme Demi Lovato. Ze werd dinsdag opgenomen in het ziekenhuis wegens ernstige ademhalingsproblemen. Demi bleek een zware longontsteking en dat is zeker niet prettig, vooral niet als je zangeres bent. Gelukkig voelt Demi zich nu een stuk beter en mocht ze na een korte opname weer naar huis. De fans hoeven zich geen zorgen te maken dat hun concert in gevaar komt, Demi heeft op dit moment geen verplichtingen met haar tour en hoeft pas in april op te treden. 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline, Dailymail

Must reads 👀