Celebs

Wat zit er in de Oscar goodiebag?

Het is geen geheim dat celebs overladen worden met gratis kleding, tassen en beauty producten. Jaloers? Nee joh! Wie wil er iedere dag met een andere tas de stad ingaan en een inloopkast voor alleen haar schoenen hebben?! Alsof dit nog niet genoeg is, worden de sterren tijdens het zogenoemde ‘Award-seizoen’ nog extra in de watten gelegd. En vooral als je verliest bij de Oscars. Deze zielepietjes krijgen namelijk een ‘cadeautasje’ ter waarde van €50.000 mee naar huis.

Helaas grepen onder andere Reese Witherspoon, Emma Stone en Bradley Cooper net mis voor het gouden beeldje. Maar dat iedereen eigenlijk wint bij de Oscars is wel duidelijk. Filmvakblad Variety verklapt waar de troostprijs onder andere uit bestaat. De sterren worden verwend met een tripje naar Toscane, een luxe treinreis door de Canadese Rocky Mountains, een handgemaakte zilveren ketting, een glamping vakantie voor twee, een tegoedbon voor een snoep- en dessertbuffet, een wellnesspakket, een jaar lang de show stelen met een Audi A4, een tegoedbon voor een ontmoeting met een helderziende en last but not least een vibrator.

Het meest dure grapje uit de zogenaamde swag bag is toch wel de beroemde helderziende Olessia Kantor. De oprichter van Enigma Life wordt ingevlogen om de verliezers hun horoscoop van 2015 te vertellen, hun dromen te analyseren en hen mind-control technieken aan te leren. En dat voor een zacht prijsje van €20.000! 

Om even een break te kunnen nemen van het sterren bestaan krijgen de celebs een heerlijk verblijf op een camping cadeau. Bang om met een wc-rol onder de arm naar het toilethok te lopen hoeven de celebs niet te zijn. De zogenaamde ‘glamour camping’ waar zij verblijven is van alle gemakken voorzien. Even geen zin om te koken? Geen probleem, want de privé-chef staat altijd voor hen klaar. Echt back to basic dus.

De gulle mensen van Distrinctive Assets, die deze goodiebag hebben gesponsord, vinden alle kritiek op de troostprijs maar overdreven: “Wij bedanken de sterren voor hun tijd die zij in dit evenement steken zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat.”

Win jij liever een goud beeldje of het super-de-luxe verwenpakket?

Beeld: GettyImages

Bedankt voor het artikel Carmen Smit!

Must reads 👀