Celebs

Kijkje in Kylie Jenner’s nieuwe miljoenenvilla

Terwijl Kylie's zus, Kendall, de wereld verovert met haar modellencarrière en met 18 jaar een villa kocht, blijft het rond Kylie nog een beetje stil. De 17-jarige is vooral in het nieuws vanwege haar lippen -zijn ze nou echt of nep?- en haar relatie met rapper Tyga. De rebelse Kylie pakt het nog groter aan dan Kendall, ze verlaat met 17 jaar het ouderlijk huis en koopt een villa van 2,4 miljoen euro!

Kylie mag in Amerika nog niet eens legaal drank kopen, maar een eigen huis kopen zit er blijkbaar wel in. Haar nieuwe stulpje bevindt zich in Calabasas en ligt vlakbij de wijk waar haar zussen Khloe en Kourtney wonen.

Momager Kris zou Kylie geholpen hebben met de aankoop van het huis, maar naar verluidt heeft ze het met haar eigen centen betaald. Kylie verdient haar geld met modellenwerk, in Fashion Week liep ze de show voor Kanye West. Daarnaast heeft ze sindskort een extensionlijn op de markt gebracht en heeft ze samen met Kendall een kledinglijn.

Kylie kan alle Kardashians tegelijkertijd een nachtje bij haar door laten brengen. De villa heeft namelijk 5 slaapkamers, 5 badkamers, een gigantische woonkamer, een thuisbioscoop en een zwembad. 

Niet gek voor een 17-jarige toch? Kylie is nog niet ingetrokken, maar de Kardashians kennende zal er vast eerst een extreme makeover komen voordat het huis naar Kylie's wensen is. Hoe zag jouw optrekje er uit toen je 17 was? Wat vind jij van Kylie's villa? 

Bron

Must reads 👀