Celebs

Dochters die als twee druppels op hun beroemde moeder lijken

Oké, het komt misschien niet als een volledige verrassing dat familieleden op elkaar lijken. Maar bij sommige moeders en dochters zijn de gelijkenissen wel heel erg groot. Wat zeggen we, sommige dochters zijn gewoon een kopie van hun beroemde moeder! Kijk mee naar de dochters die als twee druppels op hun celebrity mama lijken. Kun jij ze uit elkaar houden? 😉 

Reese Witherspoon & Ava Phillipe


Instagram & Twitter
Prachtige blonde lokken, blauwe ogen en een mooie glimlach; dat heeft Ava allemaal geërfd van Reese. Moeder en dochter lijken sprekend op elkaar, waarschijnlijk zullen ze met de jaren alleen maar meer gelijkenissen vertonen ('Je begint steeds meer op je moeder te lijken' is niet voor niets een beroemde uitspraak, toch?). Hoewel het ook geen ramp zal zijn als ze meer op haar vader Ryan Phillipe gaat lijken ;-). 

Cindy Crawford & Kaia Gerber

Over goede genen gesproken… Met Cindy Crawford als moeder kan het bijna niet anders dan dat je wel iets van haar goede looks hebt geërfd, maar dochter Kaia lijkt wel Cindy's dubbelganger! Cindy ziet de bijna enge overeenkomsten ook, vandaar dat ze bovenstaande foto op Instagram heeft geplaatst. 

Nicole Richie & Harlow Madden 


Gettyimages

Wow! Er is geen twijfel over mogelijk dat Harlow de dochter is van Nicole Richie. Hoewel Harlow pas zeven jaar is, zijn de gelijkenissen nu al heel duidelijk. Wedden dat ze over een paar jaar nog meer op haar moeder lijkt? Grappig detail: broertje Sparrow lijkt juist weer heel erg op vader Joel Madden. 

Meryl Streep & Mamie Gummer


Gettyimages

Meryl Streep heeft een gezicht dat je niet snel vergeet. Dochter Mamie heeft de looks van haar moeder geërfd, waaronder de neus waaraan Meryl direct te herkennen is. Helaas is er geen recentere foto (deze foto komt uit 2007) van hen samen beschikbaar, want de overeenkomsten zijn nu nog groter! 

Katie Holmes & Suri Cruise


Gettyimages

Katie heeft één kind en ze lijkt sprekend op haar! Moeder en dochter lijken niet alleen qua looks op elkaar, maar ze zijn allebei ook dol op mode. Katie heeft haar mini me vanaf dag één in de meest stijlvolle outfits gestoken, er zijn zelfs websites die compleet gewijd zijn aan de stijl van Suri! 

Kim Kardashian & North West

Kim Kardashian vindt het geweldig dat haar dochtertje zoveel op haar lijkt. Een fan heeft foto's van kleine Kim en North naast elkaar gezet waardoor je kan zien hoeveel moeder en dochter op elkaar lijken. Kimmie heeft de collage met alle liefde overgenomen en op haar Instagram gezet. 

Heidi Klum & Leni Samuel


Gettyimages

Hoewel Heidi en haar dochter Leni niet het allermeest op elkaar lijken van iedereen uit dit lijstje, kun je niet ontkennen dat er overeenkomsten zijn. Ook al is Leni nog niet helemaal uitgegroeid, kun je al zien dat ze is gezegend met de ellenlange benen die Heidi ver gebracht hebben in haar carrière als model. Wedden dat Leni het stokje over een paar jaar overneemt en met de Victoria's Secret vleugels over de catwalk paradeert? 

Angelina Jolie & Vivienne Jolie-Pitt


Gettyimages

Vivienne heeft dan wel de blonde lokken van Brad gekregen, maar als je naar haar gezicht kijkt dan zie je zonder twijfel Angelina. Als je alleen al naar Vivienne's volle lippen kijkt dan weet je meteen dat er DNA van Angie bij betrokken is. Vivienne is al een super knap meisje en ze wordt ongetwijfeld nog veel knapper. En hoe kan het ook anders met de genen van Angelina en Brad ;-). 

Wie vind jij het meest op elkaar lijken? 

Must reads 👀