Celebs

Celebrities uit jouw jeugd: Toen en nu

De 90's komen terug. Scrunchies, waterschoenen en tattoo kettingen zijn tegenwoordig al net zo hip als in de jaren '90. Maar herinner je nog welke celebrities in jouw jeugd helemaal hot waren? Waarschijnlijk stonden de Spice Girls, Britney Spears en Jennifer Lopez in jouw top 10. Maar herken jij ook de volgende celebs nog? Girlscene showt je de celebrities die je helemaal vergeten was.

We schreven al eerder over muziek uit de jaren '90, maar na het jaar 2000 kwam er ook nog veel goeds. Herken jij de volgende celebs nog?


JoJo herken je vast nog wel van haar populaire nummer 'Leave, get out'. In 2004 werd het nummer uitgebracht, JoJo was destijds pas 13 jaar! Funfact: JoJo heeft een relatie gehad met Jesse McCartney, die je verder in dit artikel nog tegenkomt. 


Was jij vroeger ook zo'n fan van Atomic Kitten? Hun bekende nummer 'The tide is high' zal je vast nog wel herkennen. In 2013 hebben de meiden een comeback gemaakt. Jenny Frost (rechts in de linkerfoto) is toentertijd vervangen door Kerry Katona (rechts in de rechterfoto).


De Sugababes braken in Nederland door met hun single 'Round round'. De band bestond oorspronkelijk uit Mutya, Keisha en Siobhán, maar de blonde Heidi verving Siobhán (links in rechterfoto). Na een tijdje stopte ook Heidi met de Sugababes om haar zich te focussen op haar eigen zangcarrière.


Jesse McCartney ken je waarschijnlijk wel van het nummer 'Beautiful soul', inmiddels is hij al 27 jaar! Wist jij dat Jesse McCartney ook is verschenen in 'The Suite Life of Zack and Cody' en in Hannah Montana? Fun fact: Jesse McCartney schreef het nummer 'Bleeding Love' voor Leona Lewis.


Was jij ook helemaal vergeten dat Avril Lavigne er ooit zo uitzag?! De linkerfoto was tijdens de periode dat Avril doorbrak met haar hit 'Sk8er Boi'. Vroeger was ze de ultieme bad ass girl maar tegenwoordig ziet ze er wat netter uit.


Als je Lizzy McGuire keek, ken je Matt McGuire ook wel. Jake Thomas speelde het super irritante broertje van Lizzy. Als je héél goed kijkt herken je de kleine Matt nog wel een beetje in de 25-jarige Jake.


Nu we toch over Lizzy McGuire beginnen.. Herken jij Ethan Craft nog?! De hunk uit de serie waar Lizzy smoorverliefd op was. Ethan werd gespeeld door Clayton Snyder, hij is inmiddels al 27 jaar! Vind jij hem nog zo'n hottie als in de serie?


Wie Jamelia zegt, zegt Superstar. Met dit nummer werd Jamelia groot, voor heel even dan. Tegenwoordig staat haar zangcarrière op een laag pitje, maar Jamelia is druk met andere dingen. Ze heeft haar eigen blog, is begonnen met acteren en verscheen als coach in twee seizoenen van The Voice of Ireland.


Herken jij hem nog? Waarschijnlijk niet door deze foto's, maar vast wel als je zijn nummer 'Trackin' hoort. De Filipijnse Billy Crawford is volledig uit de spotlight verdwenen, op internet is vrijwel niets meer over Billy te vinden. Toch nog een beetje benieuwd hoe Billy tegenwoordig leeft? Check zijn Instagram!


Rond Stacie Orrico is het sinds haar hit 'Stuck' in 2003 helemaal stil. Net zoals bij Billy Crawford laat Stacie alleen nog maar van zich horen via social media. Stacie werd groot door een christelijk muziekfestival en heeft zelfs opgetreden op de EO-jongerendag in 2001 in de RAI.

Herken jij alle celebrities? Ken jij nog meer 'vergeten celebs'? 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀