Celebs

Dit zijn de meest spraakmakende celebrity poses

Het red carpet seizoen is in volle gang! Dat betekent dat celebrities weer hun uiterste best doen om zo representatief mogelijk de lopers van award shows af te lopen. Het verbaast je vast niet dat celebs voor zo'n show nog even een manicure laten doen, maar wist je ook dat ze massaal oefenen op hun pose? Stylight nam deze rode loper poses onder de loep.

Even een manicure en pedicure doen, een verjongende gezichtsbehandeling en ook nog een last minute waxafspraak… Je uiterlijk onderhouden als Hollywoodster kost best veel tijd (en geld!). Toch is er maar één doel: er zo mooi mogelijk uitzien op de foto en tijdens het event zelf. Maar zo'n foto staat niet met alleen een mooie jurk en goede make-up. Uiteindelijk is het de pose van de celebrity die de foto maakt. Want wist je dat er veel moeite wordt gedaan om zo flatteus mogelijk op de foto te staan? 

Bij elke jurk hoort een andere pose, maar zo zijn er ook celebs die hun signature pose hebben. Stylight neemt de poses onder de loep en deelt de geheimen van het mooi staan op de rode loper. Dit zijn de 13 meest iconische poses:



De Angelina
'The Angelina' is een extravagante pose die goed past bij Ms. Jolie zelf. Ze is niet bang om haar been goed uit te steken en zelfverzekerd voor de camera te staan. Op deze manier rock je een volumineuze jurk als geen ander.

De Hands Down
Cate Blanchett herken je aan haar hands down-pose. Zo droeg ze een keer een Givenchy Haute Couture jurk bij de Oscars die erg beperkend was. Toch zag de jurk er erg mooi uit, omdat het een klassieke pose is waarin je outfit goed uitkomt.

De Crossover
Een zeer onnatuurlijke maar sexy pose is de crossover. Dit is geen pose voor een klassieke jurk overigens. De kunst is om een been nonchalant schuinvoor de ander te zetten en een hoek te creëren in de taille.

De Over The Shoulder
Deze herken je vast wel van Blake Lively: de over the shoulder look. Celebrities met een mooi achterwerk kiezen graag voor deze pose. Vooral als ze een backless jurk dragen! Je kijkt subtiel over je schouder heen waardoor je jurk mooi uitkomt.


De Teapot
Hoewel 'teapot' niet de meest charmante benaming voor een pose is, is het toch een klassieker. Willen celebs hun lichaam benadrukken? Dan is de go to pose. Handje op de heup, schouder iets opgetrokken en pronken maar. 

De Clasped Hand
De clasped hand pose ziet er een beetje gek uit, maar het is de perfecte manier om je accessoires te showen. Vaak dragen celebs namelijk echte pronkstukken en die moeten uiteraard wel te zien zijn op de foto. De bedoeling is dat celebrities er zo charmant mogelijk opstaan terwijl ze hun handen voor hun lichaam bij elkaar houden. Je moet goed oefenen als je met deze pose wil wegkomen!

De Double Arm
De Double Arm is voor zelfverzekerde A-listers. Niet voor niets wordt het de diva pose genoemd! Celebs kiezen voor deze pose als de jurk bepaalde details heeft die ze graag willen laten zien. De twee handen in de zij geeft je lichaam ook nog eens een zandlopervorm. 

De Push Stop
A.k.a. de Victoria Beckham. Dit is echt haar signature positie die ze tot in de puntjes geoefend heeft. Je ziet de outfit goed terwijl Vic zelf ook nog eens super flatteus op de foto staat. Kin naar beneden en kom maar op met die camera's!


De Royal Wave
Een tricky pose is dit! Alle ogen zijn gericht op de bovenarmen en wanneer deze niet afgetraind zijn kun je rekenen op een paar gemene reacties van de tabloids… Toch is het een mooie pose als je een bandeau jurk draagt. 

De Shapely Curve
Als je Keira Knightley op de rode loper spot zie je haar ongetwijfeld in deze pose schieten. Dit is namelijk een pose die rondingen creëert bij vrouwen die iets minder borst, heup en bil hebben en blijkbaar is Keira dol op deze pose.

De Sidepoint
Wie oneindig lange benen heeft kiest waarschijnlijk voor de sidepoint. Zeker wanneer foto's van onderen wordt genomen lijken de benen nog langer op beeld. Deze look is über sexy als het gepaard gaat met een korte jurk en stiletto's. 

De Royal
Een gigantische jurk met sleep vraagt om de royal pose. Super klassiek en elegant! Toch is het geen makkelijke pose. Allereerst moet je rechtopstaan en vergeet niet dat het hoofd precies goed gedraaid moet zijn naar de camera terwijl er tegelijktertijd nog gelachen moet worden.


De Oscars Winner Pose
Tot slot is er de poses der poses: de Oscars winner pose. Over het moment dat je als actrice het gouden beeldje in je handen mag vasthouden kun je alleen maar dromen.

Wat vind jij van deze iconische poses?

Via Stylight

 

Must reads 👀