News

North West verpest twee modeshows tijdens Fashion Week

New York Fashion Week is in volle gang, wat betekent dat veel celebrities front row zitten om de nieuwe collecties te bewonderen. Uiteraard in een stijlvolle outfit waar lang over na is gedacht. De musthave accessoire van dit seizoen is blijkbaar een peuter; Kim Kardashian neemt dochtertje North mee naar elke show. North is echter niet heel enthousiast en heeft al twee shows verpest door te huilen. Is het zielig dat Kim Kardashian haar dochter meeneemt naar modeshows? 

Een modeshow alleen voor volwassenen? Niet als je een kind van een celebrity bent! North West is nog maar 19 maanden oud, maar zit nu al front row tijdens New York Fashion Week. Op de schoot van haar moeder, dat wel. Maar of North nu echt geniet van de modeshows… het dochtertje van Kim en Kanye is al tijdens twee shows huilend gespot. En het publiek was not amused.

De eerste show waar North het op een huilen zette, was die van haar vader. Kanye West toonde zijn ontworpen collectie voor Adidas en de show werd flink verstoord door de huilbui van North. Beyoncé en Anna Wintour -die beide naast Kim en North zaten- waren zichtbaar geïrriteerd. Toen North na een tijdje nog niet gestopt was met huilen, werd ze afgevoerd. 

Papa Kanye heeft een gekke verklaring voor de huilbui van zijn dochter: "Misschien vond ze het gewoon spannend voor haar vader. Ze wilde dat mensen niet meer zo gemeen deden tegen haar papa. Want ze weet dat haar papa van de wereld houdt en ze wil de wereld een stukje beter maken", vertelt hij tegen iD. 

De tweede show die North heeft verstoord, was die van Alexander Wang. Weer barstte ze in huilen uit, tot grote ergernis van het publiek. Nicki Minaj zat twee plekken verderop en was net als Beyoncé en Miss Wintour not amused. Volgens aanwezige fotografen duurde de huilbui dit keer niet lang; ze werd gekalmeerd door een knuffeltje. 

Nu krijgt Kim kritiek of het wel verantwoord is om een klein kind mee te nemen naar modeshows. Waarschijnlijk krijgt North er toch niet veel van mee en bovendien zit ze in een zaal waar keiharde muziek wordt gedraaid. Om nog maar te zwijgen over het vele geflits van fotografen; binnen, maar ook buiten. 


North West tijdens de Kanye West x Adidas show


North West tijdens de Alexander Wang show


Watch on YouTube

Wat vind jij: is het zielig dat Kim haar dochtertje meeneemt naar modeshows? Of is North daar wel oud genoeg voor?

Bron: iD, stuff.co.nz, radaronline
Beeld: gettyimages & mtv

Must reads 👀