Celebs

Celebs van wie je niet gelooft dat ze even oud zijn

Leeftijd is maar een getal, wordt ook wel gezegd. Daar zijn wij het roerend mee eens; je bent zo oud (of jong) als je je voelt. Maar stiekem zegt leeftijd toch wel wat. Je hebt vast weleens: 'Oh ben jij pas [vul hier je leeftijd in] jaar? Dat had ik niet gedacht!' naar je hoofd geslingerd gekregen. Stom, maar andersom gebeurt het ook. Toen wij erachter kwamen dat Selena Gomez en Kate Upton even oud waren viel onze mond wel even open…

Emma Roberts & Jennifer Lawrence
Geloof het of niet: Emma Roberts en Jennifer Lawrence zijn allebei 24 jaar. Op de één of andere manier hebben we in ons hoofd dat Emma nog steeds een jaar of 19 is… Wat jij? 

Hilary Duff & Shay Mitchell

Hilary Duff leerden we kennen als de scholier Lizzie McGuire. Inmiddels is Hilary uitgegroeid tot een volwassen vrouw met een kind en een nieuwe serie op de planning. Shay kennen we uit Pretty Little Liars als tiener Emily Fields. Je zou dus denken dat Hilary wel iets ouder is dan Shay, maar ze zijn even oud! Hilary en Shay zijn 27 jaar. 

Taylor Swift & Lucy Hale
Ook Lucy Hale kennen we van Pretty Little Liars, waarin zij een rol speelt van een tiener. Maar in real life heeft Lucy voor het laatst 25 kaarsjes uitgeblazen, net als Taylor Swift. Stiekem dachten we dat Lucy veel jonger was dan Taylor!

Adele & Nina Dobrev

Adele oogt een stuk ouder dan ze in werkelijkheid is en Nina Dobrev ziet er juist een stuk jonger uit. Toch zijn ze allebei 26 jaar! 

Leighton Meester & Lindsay Lohan

Wie had gedacht dat Leighton Meester en Lindsay Lohan allebei 28 jaar zijn? Wij in ieder geval niet! 

Lea Michele & Lady Gaga

Lea Michele speelt al zes seizoenen de rol van Rachel Berry, een ijverige scholiere (nu student), terwijl Lady Gaga al een paar jaar de hitlijsen domineert als popster. Ze zijn allebei 28 jaar. 

Blake Lively & Snooki
Blake Lively en Snooki zijn allebei net bevallen van een meisje. Maar dat is niet hun enige overeenkomst: ze hebben ook dezelfde leeftijd van 27 jaar. Dat hadden wij niet verwacht! 

Kate Upton & Selena Gomez

Kate Upton is een echt sekssymbool voor mannen. Toch is ze pas 22 jaar; even oud als Selena Gomez. Wow! 

Van wie wist jij niet dat ze even oud waren? 

Must reads 👀