Lifestyle

Stuur je favoriete nummer in en win een persoonlijke love song!

Bij Valentijnsdag hoort een heerlijke playlist voor jou en je lover, toch? Op Spotify vind je daarom een lekkere 'The Endless Hump 'n Bump' lijst -samengesteld door Hi- voor een romantische Valentijnsnacht ;-). Maar er is één probleem: de lijst is niet compleet zonder jouw favorieten! Stuur daarom je favoriete nummers in en in ruil daarvoor maak je kans op een persoonlijke love song. Lees snel verder voor meer informatie.

Heerlijke slow jams, sexy voosnummers en klassieke R&B platen om je in de stemming te brengen… Dat is het minste wat je van The Endless Hump 'n Bump Spotify playlist mag verwachten! Om de muzieklijst vorm te geven hebben artiesten als Jayh, I Am Aisha en Gio al hun eerste bijdrage geleverd en we kunnen één ding zeggen: Valentijnsdag wordt hot als het aan deze artiesten ligt. Zo doet I Am Aisha het het liefste op Nas – Oochie Wally en komt Jayh graag in de stemming met Silk – Freak Me. Maar de lijst maak je nog leuker én persoonlijker als jij jouw favorieten toevoegt! Bovendien maak je dan kans op een persoonlijke love song en video voor jouw vriendje die Gio of Jayh speciaal voor 14 februari maakt. 

The Endless Hump 'n Bump playlist is – zoals de naam zegt – eindeloos. Je weet nu welke nummers I Am Aisha en Jayh graag luisteren, maar het is veel leuker als jij een bijdrage levert om de lijst nog completer te maken! Wie weet inspireer je anderen nog met jouw favorieten. 😉

Dus heb jij je favoriete Hump 'n Bump-nummer al in gedachte? Ga dan naar hi.nl/humpnbump om jouw song achter te laten. Vergeet niet om je gegevens en de naam van je vriend achter te laten als je kans wil maken op een gepersonaliseerde love song. Inzenden kan tot en met 14 februari. 

Wat is jouw favoriete nummer? Heb jij al een nummer ingestuurd?

*Dit is een gesponsord artikel