News

Kunstzinnige hoge hakken zijn de nieuwste rage op Instagram

Heb je de foto's met #HeelConcept voorbij zien komen op Instagram of denk je nu: wat IS dat? Laten we het je uitleggen. #HeelConcept is de nieuwste social media trend onder creatieve personen op Instagram. Hierbij beelden ze met hun blote voet een hoge hak uit door hun voeten en rare objecten te gebruiken. Hoe kunstzinniger, hoe beter…. Kijk maar mee.
 

Moet #IWokeUpLikeThis plaatsmaken voor #HeelConcept? Wie weet. De nieuwste Instagram trend is taking over nu maar liefst honderden mensen de meest bizarre objecten gebruiken om een Instagram kiekje te kunnen plaatsen met deze hashtag. De eerste foto met #HeelConcept stamt trouwens verrassend genoeg af van een man, maar al snel pikten anderen de trend op en zie je overal foto's opduiken van mensen die met objecten high heels uitbeelden. 

De ingrediënten voor een goede 'Heel Concept' foto zijn blote voeten en de meest random objecten die je kunt vinden. Het gaat erom dat je voet in gebogen stand rust op de objecten, waardoor het lijkt alsof je een pump aan hebt. Zo experimenteren Instagram gebruikers met een strijkijzer, PlayStation console, zandloper en zelfs met een speelgoedauto als je de Instagram foto van ELLE's hoofdredacteur Hilmar Mulder hebt gezien. Want mocht het niet duidelijk worden na het zien van de foto's… Hoe gekker de look, hoe beter. Kijk maar mee.
 

 

 

 

 

 

 

 


Wat vind jij van deze #HeelConcept trend? Zou jij meedoen?

Bron: Refinery29, BuzzFeed

Must reads 👀