Webshop Episode

Fashion door Redactie

Tweedehands winkel Episode heeft nu ook een webshop. Dit betekent heerlijk vanuit je luie stoel de leukste vintage items bestellen! Van tassen tot schoenen en van jurkjes tot broeken. Je kunt er echt voor alles terecht.

Het bestellen gaat erg gemakkelijk: je klikt op het item wat je leuk vindt, kiest eventueel je maat en klikt dan op ‘Add to shoppingbag’. Als je hierop klikt, kun je ervoor kiezen meteen af te rekenen of verder te gaan met winkelen.

Wat erg handig is, is dat je tijdens het shoppen rechtsboven het subtotaal kunt zien van alles wat je uiteindelijk wilt gaan kopen. Dus dat ijverig klikken op ‘Add to shoppingbag’ wordt hierdoor een beetje afgeremd. Ben je klaar met winkelen? Dan kun je gaan afrekenen, dit kan via iDeal, PayPal of creditcard. De verzendkosten zijn lekker goedkoop, maar € 4,- ! En mocht je nu iets thuisgestuurd krijgen wat je niet leuk vindt of toch niet past, dan kun je het binnen 7 dagen ruilen. Natuurlijk met de bon en in de orginele verpakking, alleen is het retourneren wel geheel op eigen kosten.

Wat ook leuk is, is dat je tijdens het shoppen ook items tegenkomt die al bij medeshoppers in het winkelwagentje liggen. Hierdoor krijg je een beetje dat winkelgevoel, alsof iemand net dat laatste rokje uit een bepaalde serie aan het passen is. En laat dit nu net het rokje zijn die jij graag wilt hebben. Enerzijds dus ook wel frustrerend!

Girlscene heeft een aantal items op een rijtje gezet:

Prijs € 25,-

Prijs € 40,-

Prijs € 25,-

Prijs € 25,-

Prijs € 25,-

Prijs € 12,-

Prijs € 25,-

Prijs € 40,-

door Danique