Lifestyle

Fitspiration op Instagram

Summer bodies are made in winter.. Tja dat kan wel zo zijn maar soms kun je de motivatie écht even niet vinden om naar de sportschool te gaan. Met deze donkere dagen is het verleidelijker om onder de dekens Gossip Girl te kijken met een bak Ben&Jerry's… Of toch niet? Check bij wat motivatiegebrek deze fit girls op Instagram. Wedden dat je na het lezen van dit artikel meteen richting de sportschool gaat!

Esmée Noelle (www.workthates.nl)

De Nederlandse Esmée is zo'n 4 à 5 keer per week in de sportschool te vinden waar ze zich vooral focust op krachttraining. Daarnaast doet ze aan kickboksen en hardlopen. Op haar Instagram-account deelt ze kiekjes uit haar persoonlijke leven, van haar fit body en vooral fitnessinspiratie. En daarbij doet ze niet eens aan moeilijke voedingsschema's of diëten. Wij houden ervan! 

Annemerel (www.annemerel.com)

Nog een Dutchie en ex-collega om trots op te zijn, Annemerel is een echte hardloopexpert. Haar Instagram-account is net zo leuk als haar blog. Van besneeuwde bergen in Italië tot het Central Parc in New York, ze vindt overal de tijd om hard te lopen, wat ook nog eens voor de mooiste kiekjes zorgt. 

Jenny Alvares van Nee(www.healthyfans.com)

Jenny zorgt niet alleen voor fitspiration, maar ook voor foodspiration. Deze Nederlandse is niet alleen vaak in te sportschool te vinden maar ook in de keuken. Ze deelt op haar Instagram de lekkerste gerechten en af en toe een foto van haar killerbody.

Jen Selter

Als je Jen Selter zegt, zeg je billen. Als je geen zin meer hebt om te squatten raden wij je aan om even Jen's Instagram te openen. Ze is tevreden met haar lichaam en is niet bang om dit te laten zien, zo zie je Jen bijna alleen maar in leggings, strakke jurkjes of bikini's. En geef haar eens ongelijk.

Kayla Itsines

Kayla is het brein achter het bikini body plan, een training waar je je 12 weken helemaal in het zweet werkt maar met resultaat. Ze deelt op haar Instagram de before– en afterfotos van de meiden die mee hebben gedaan aan haar bikini body plan. Dus als de moed je even in de schoenen is gezonken zie je hier dat het anderen ook gelukt is. 

Rachel Brathen

Yoga wordt vaak onderschat. Het ziet er allemaal rustig en beheerst uit maar het vergt enorm veel kracht en balans. Als je een beetje yoga inspiratie nodig hebt moet je op deze Instagram wezen. Rachel laat verschillende poses zien en dit doet ze ook nog eens op adembenemende plekken.

Raak jij gemotiveerd door fit girls op Instagram te bekijken?

Must reads 👀