Celebs

Celebrity selfies die ze nooit hadden moeten plaatsen

"Een dag geen selfie, is een dag niet geleefd", is eigenlijk wel het motto van deze tijd. Ook celebrities zijn er dol op, zij laten hun gezicht maar wat graag zien (letterlijk) op social media. In de meeste gevallen vinden we het helemaal niet erg om naar hun prachtige smoelwerk te kijken, maar af en toe komt er een selfie voorbij waarbij we denken: WAAROM?! Deze selfies hadden de celebrities nooit moeten plaatsen. 

Tyra Banks is één van de mooiste vrouwen ter wereld, met onder andere Victoria's Secret op haar cv. Ze is niet alleen bloedmooi, maar ze is ook nog eens fotogeniek. Daarom snappen we niet zo goed waarom ze deze foto heeft geplaatst… Tyra lijkt net een alien, terwijl iedereen weet dat ze er helemaal niet zo uitziet. Je doet jezelf tekort, Tyra! 

Kun jij raden wie dit is? Nou, wij hadden het nooit geraden als we het niet wisten. Het is namelijk Chrissy Teigen, model en vrouw van John Legend. Ze lijkt compleet iemand anders. Maar aan de andere kant kunnen we het ook wel weer waarderen dat Chrissy zichzelf niet zo serieus neemt. 

Je zou denken dat deze foto per ongeluk is uitgelekt door hackers en er een schandaal à la Jennifer Lawrence is veroorzaakt, maar niets is minder waar. Heidi Klum heeft deze schaarse foto gedeeld op Twitter. Zelf ja. Met haar lichaam is absoluut niets mis, maar wij vinden het niet zo gepast als je zo'n foto op social media zet. Al helemaal niet als je moeder van vier kinderen bent. 

Miley Cyrus plaatst wel vaker vreemde selfies, maar deze spant de kroon. Alsof haar pruik en outfit nog niet gek genoeg zijn, vond de zangeres het ook nodig om een sticker op haar borst te plakken. Hierdoor laat ze weinig aan de verbeelding over en dat vinden we jammer. Lieve Miley, je bent toch wel beter dan dit! 

De queen der selfies is absoluut Kim Kardashian. Met een selfieboek in de maak, weet Kimmie precies de juiste angles en het mooiste licht te vinden. Meestal zijn Kim's selfies flawless, maar deze foto is toch echt een misser… Het roept een paar vragen bij ons op: waarom zou je een selfie maken terwijl je hoort te ontspannen en waarom heb je nog zo'n plamuurlaag op tijdens een acupuntuurbehandeling? Nee Kim, houd het maar bij spiegelselfies. 

Er worden niet alleen selfies gemaakt, maar ook belfies. Selfies van billen, dus. Dit achterwerk is van Cheryl Cole en hoewel we kunnen begrijpen dat ze haar tatoeage wil laten zien aan mensen, vinden we het wel raar dat ze het meteen met de hele wereld wil delen. Enne… het is misschien een kwestie van smaak, maar wat zónde! 

Nicki Minaj staat niet bepaald bekend als 'keurig' en 'braaf', en heeft al talloze selfie geplaatst waarop ze met haar curvy lichaam pronkt. We kijken inmiddels niet meer verbaasd op als we Nicki's decolleté voorbij zien komen, maar deze selfie mocht wat ons betreft privé blijven. Nicki, wat heb je in godsnaam aan en waarom wil je zo op internet verschijnen?! 

Als we een lijstje met hunks moesten maken, dan stond Justin Bieber er sowieso op. Congrats on your face, Justin! Maar eerlijk is eerlijk: op deze selfie trekt hij een gezicht alsof hij een grote boodschap aan het doen is. Justin, als je normaal kijkt dan ben je véél mooier! 

Dit zou je moeder maar zijn… Madonna is de 50 allang gepaseerd, maar daar heeft ze lak aan. Op Instagram zette ze deze schaamteloze foto waarop ze in haar lingerie te zien is (niet echt passend bij haar leeftijd, toch?) én met een bosje okselhaar. Tja, Madonna wilde een boodschap overbrengen en dat is haar zeker gelukt, maar moet dat op deze manier? 

James Franco heeft niet veel ervaring met selfies en aan deze foto te zien heeft hij het ook niet echt begrepen. Deze foto had hij wat ons betreft nooit moeten plaatsen… Wat is er tegenwoordig mis mee om iets aan de verbeelding over te laten? 

Lindsay Lohan heeft vast ook veel spijt gehad van deze foto, want ze werd er meteen door iedereen van beschuldigd dat ze haar eigen lichaam had gephotoshopped. Als je kijkt naar de flesjes aan de rechterkant, zie je dat ze schuin staan. Terwijl de flesjes aan de linkerkant gewoon recht staan! Dit zou er dus op wijzen dat ze haar buik slanker heeft gemaakt. Een selfie-flop! 

Welke selfie vind jij het vreemdst?

Beeld: instagram & twitter

Must reads 👀