Fashion

Stagiaire Thari neemt afscheid!

Time flies when you’re having fun. Het klinkt cliché, maar het is echt waar… Vijf maanden lang kwam ik met heel veel plezier naar de redactie, maar het is helaas weer tijd om terug in de schoolbanken te gaan. Mijn tijd bij Girlscene zit er op en dat betekent dat het tijd is om afscheid te nemen van de meiden van de redactie, maar ook van jullie Girlscene-lezeressen.

Ik weet nog goed hoe spannend ik het een half jaar geleden vond om een klein Twents dorpje te verruilen voor het levendige Amsterdam. In het begin was het even wennen, maar nu zou ik er het liefst willen blijven.

De eerste stagedag liep ik langs de Amsterdamse grachten en de zenuwen gierden door mijn lichaam. Ben ik wel goed hier? Wat als ik het niet kan vinden? Ben ik niet iets vergeten? Toen ik eenmaal op de redactie was veranderde dat gelukkig snel. De Girlscene-redactie is namelijk écht zo gezellig is als ik had verwacht en misschien nog wel gezelliger.

Samen met de redacteuren en stagiaires van Girlscene en van de andere redacties viel er altijd wel iets te beleven. Er kwamen veel leuke pakketjes binnen en er werden de raarste grapjes gemaakt. Ik kan jullie vertellen dat het op de Girlscene-redactie echt nooit saai is! Ik weet zeker dat ik de redactie wel af en toe zal missen als ik straks weer college heb.

Naast alle gezelligheid moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Samen met de andere meiden van de redactie heb ik ontzettend mijn best gedaan om leuke artikelen voor jullie te schrijven en ik hoop dat dat is gelukt. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik heel veel heb geleerd tijdens deze stage. Ik kreeg direct veel vrijheid en in de eerste week verschenen al mijn eerste artikelen, dat was heel spannend. In het begin refreshte ik de pagina om de 10 minuten om te kijken of er al reacties waren.

Naast dat ik erachter ben gekomen dat ik niets van het Amsterdamse verkeer begrijp en het een prachtige stad vind, heb ik ook nog heel veel andere dingen geleerd. Dat allemaal dankzij de meiden van de redactie, dus bij deze: Danique, Emma en Renée heel erg bedankt voor deze leuke en leerzame tijd!

Niet alleen van de meiden van de redactie heb ik heel veel geleerd, maar ook van jullie lezeressen. Ik heb van jullie opbouwende kritiek veel gekregen, maar ook jullie positieve reacties heb ik met veel plezier gelezen. 

Lieve meiden, nu ik mijn laatste artikel voor Girlscene heb geschreven wil ik nog één ding met jullie delen. Als je iets echt graag wil, ga er dan voor! Op die manier ben ik ook bij Girlscene gekomen en ik ben nog iedere dag blij dat ik de stap heb gezet om te solliciteren bij Girlscene.

Liefs,

Thari

Must reads 👀