Celebs

8x catfights tussen celebs

Hollywood is dé plek voor schone schijn. Alles wordt mooier gemaakt dan het in werkelijkheid is; van filmsets tot het uiterlijk vertoon. Ook de relaties tussen sterren worden beter gemaakt dan ze zijn. In de spotlights zijn ze elkaars BFF's, maar in real life zien ze elkaar nauwelijks. Toch zijn er ook sterren die er geen geheim van maken dat ze elkaar niet kunnen luchten of zien… Dit zijn de meest ordinaire celebrity catfights.

Katy Perry vs. Taylor Swift
Vroeger konden de dames goed met elkaar opschieten, maar sinds ze allebei gedatet hebben met John Mayer is hun vriendschap gedoofd. Oké, we begrijpen dat je niet gezellig elkaars haar gaat borstelen als je dezelfde ex deelt maar Katy en Taylor gingen er wel heel kinderachtig mee om. Zo heeft Taylor bevestigd aan Rolling Stone dat haar liedje Bad Blood geïnspireerd is op 'een beroemde vrouwelijke artiest', waarna Katy een venijnige tweet het web op slingerde die overduidelijk over Taylor ging: "Watch out for the Regina George in sheep's clothing". Kinderachtig!

Paris Hilton vs. Nicole Richie
De twee leken besties te zijn in The Simple Life, maar na de laatste opname in 2005 wisten Paris en Nicole niet hoe gauw ze hun vriendschap moesten verbreken. Blijkbaar waren ze alleen BFF's voor de camera! Er wordt gefluisterd dat Nicole het niet kon hebben dat Paris was gevraagd om de host te zijn van Saturday Night Live en zij niet. Anderen beweren dat Nicole de sextape van Paris aan een groep vrienden heeft laten zien. Het is tot op de dag van vandaag niet duidelijk waarom de voormalige BFF's elkaar niet meer uit konden staan. Gelukkig hebben Paris en Nicole de ruzie enigszins bijgelegd, de laatste paar jaren zijn ze weer on speaking terms. 

Paris Hilton vs. Kim Kardashian
Nicole Richie is niet de enige die op de zwarte lijst van Paris Hilton staat. Ook Kim Kardashian moest het ontgelden: "Ik zou Kim's billen nooit willen hebben, gadver!", zei Paris over haar voormalige vriendin in een radio-uitzending in 2007. "Het doet me denken aan hüttenkase in een grote vuilniszak". Ehhh, we begrijpen niet helemaal wat je hiermee bedoelt Paris, maar ok?! De realityster heeft zich later verontschuldigd voor haar uitspraken. Kim had op haar beurt weer iets te zeggen over de sekstape van Paris (ironisch, want Kim heeft zelf ook een sekstape), Kim noemde Paris 'ordinair'. 

Britney Spears vs. Christina Aguilera
Het begon allemaal zo leuk… Britney en Christina groeiden samen op doordat ze in The Mickey Mouse Club zaten. Helaas bleven de dames geen vreindinnen. Het eerste scheurtje kwam er toen Christina opeens heel veel omging met Justin Timberlake nadat het uit was met Britney. Daarna werd het erger toen Britney meer aandacht kreeg dan Christina met haar zoen met Madonna. Miss Aguilera kon het niet hebben en was er niet vies van om dat naar roddelbladen te uiten. Zo noemde ze Britney 'trailer trash'. 

Lindsay Lohan vs. Amanda Bynes
Als Amanda Bynes denkt dat ze steun krijgt van Lindsay Lohan omdat ze ongeveer in hetzelfde schuitje hebben gezeten, dan heeft ze het mis. Miss Lohan vond dat zij niet eerlijk was behandeld en Amanda was voorgetrokken, en besloot haar ongenoegen te delen op Twitter: "Why did I get put in jail and a Nickelodeon star has had NO punishment(s) so far?"

Ariana Grande vs. Jennette McCurdy
Helaas voor fans van Sam & Cat: Ariana en Jennette vinden elkaar in real life helemaal niet aardig. Jennette heeft Ariana ontvolgd op zowel Twitter als Instagram én ze was niet aanwezig tijdens de Kids Choice Awards toen ze samen met Ariana een beeldje in ontvangst mocht nemen. Bovendien wordt er gespeculeerd dat de rol van Jennette in What's Next For Sarah? -een diva die alleen maar aan zichzelf denkt- is gebaseerd op Jennette's beeld van Ariana. Ouch!

Selena Gomez vs. Kendall Jenner
Een tijdje geleden waren ze nog samen met een grote groep op Dubai, dus het gaat de goede kant op, maar dat betekent niet dat ze elkaar aardig vinden… Selena was namelijk not amused toen Kendall zo vaak werd gespot met haar ex Justin Bieber. Selena is er namelijk van overtuigd dat ze een oogje op hem heeft. "Kendall gaat al jaren achter Justin aan en nu is Selena het zat" vertelt een insider. De sterren gingen afgelopen zomer samen naar Coachella, maar dat zit er dus niet meer in. 

Selena Gomez vs. Miley Cyrus
Iemand met wie Selena ook niet graag naar een festival zou willen gaan, is Miley Cyrus. Voorheen waren de zangeressen nog vriendinnen, maar die liefde is helemaal over. En ja hoor… ook deze catfight gaat ook over Justin! Selena zou stikjaloers zijn op Miley, omdat ze samen met Justin een Punk'D aflevering heeft gemaakt. "Selena walgt van Miley", onthult een insider. "Justin heeft de aflevering met Miley toch gemaakt en daar werd Selena woest om. Justin heeft heel vaak zijn werk verkozen boven zijn relatie en daar had Selena op een gegeven moment genoeg van." Miley zou het op haar beurt helemaal niks vinden dat Selena zo kinderachtig doet. 

Aan wiens kant sta jij? Welke sterren moeten het bijleggen?

Bron: worldoffemale, radaronline, hollywoodlife
Beeld: instagram

Must reads 👀