Films & Series

Zien: de trailer van Magic Mike XXL

It's getting hot in here… Sorry, op de Girlscene redactie kunnen we het niet aan als Channing Tatum zijn shirt uittrekt en man, wat ziet hij er goed uit in de trailer van Magic Mike XXL! Girlscene heeft de eerste beelden van deze gloednieuwe film en psssst: Girlscene's Danique heeft de mannen al geïnterviewd. Kijk snel verder voor de beelden.


We zijn net herstellende van deze Instagram post die Channing Tatum bijna een dag geleden op Instagram plaatste. En nu krijgen we weer een teaser, want de officiële trailer van Magic Mike XXL is uit! Niet alleen vragen we ons op de Girlscene redactie af waar ze met 'XXL' op doelen, want wat we nog belangrijker vinden om te weten is: wanneer kunnen we deze goddelijke mannen eindelijk bewonderen in de bioscoop?! Het antwoord is 2 juli en tot die tijd moeten we het doen met de trailer. Wat trouwens niet heel vervelend is. 😉 Kijk maar: 

Watch on YouTube


En ja, Girlscene's Danique had de ondankbare taak om af te reizen naar Amerika om de mannen in real life te spreken. Heel vervelend allemaal… 😉 Over dat gesprek (en de onthullingen tijdens het interview) moet Danique nog even haar mond houden. Blijf dus vooral Girlscene in de gaten houden, want voordat je het weet staat het online!

Wat vind je van de trailer? Ga je Magic Mike XXL kijken?

Must reads 👀