News

Deze 73 dingen wist je niet over Sarah Jessica Parker

(Bijna) ieders favoriete Sex and the City personage is Carrie Bradshaw, oftewel Sarah Jessica Parker. Met een grote liefde voor hoge hakken heeft SJP het -met een paar killer heels aan haar voeten- gemaakt in de filmindustrie. Maar hoe goed kennen we haar? In een video voor Vogue laat ze in vijf minuten haar prachtige huis zien én deelt ze 73 feitjes die je nog niet kende.

Sarah Jessica Parker ken je waarschijnlijk van de hitserie Sex and The City waarin ze de fabuleuze Carrie Bradshaw speelt. Maar hoe is SJP in het dagelijks leven? Vogue gaat op bezoek bij de actrice in New York.

How excited of life are you right now?, iPhone or Android?, Heels or flats?... Dit zijn allemaal vragen die binnen enkele minuten op Sarah Jessica Parker werden afgevuurd. Who knew dat je een actrice binnen zo'n korte tijd goed kon leren kennen! Daarom kan Girlscene het niet laten om de video met jullie te delen, zodat je niet alleen meer leert over Sarah zelf, maar ook een kijkje krijgt in haar prachtige huis. 


Na het zien van deze video weten we dat Sarah haar leven een 8 geeft, ze Instagram verkiest boven Twitter, dat de wereldbollen in haar huis het gaafste zijn in haar collectie en dat ze het allerliefst roast chicken eet.

Wat vind jij van Sarah Jessica Parker? Wist jij deze dingen al over haar?

Bron: Vogue

Must reads 👀