Celebs

De stijl van Cara Delevingne

Sinds de opkomst van Cara Delevingne in 2011 gaat het haar allemaal voor de wind. Met een paar fabuleuze wenkbrauwen – die inmiddels haar trademark zijn – haalde ze campagnes voor Burberry, H&M, Yves Saint Laurent en Chanel binnen. Cara werkt niet voor de minste namen dus! Maar hoe staat het ervoor met haar stijl en gevoel voor mode? Dat zie je in dit artikel.

Een ding dat zeker is, is dat Cara Delevingne dol is op de stijl van haar BFF en stijlicoon Kate Moss. Soms lijkt Cara een mini me van het topmodel, maar daar lijkt Kate zich niets van aan te trekken. Ze trekt maar al te graag eenzelfde (stoere!) outfit aan om samen met Cara te poseren. En hoewel Cara zich best wil opdoffen voor een feestje of mode-event, lijkt ze zich toch het prettigst te voelen in een casual baggy outfit met een paar goede sneakers. Beanie op, make-up af en klaar!


maart 2010 | september 2010

Tijdens één van haar eerste events was Cara nog niet heel bekend. Tijdens de première van Remember Me verschijnt ze in een strapless jurkje met een grove riem. Voor Fashion's Night Out kiest Cara (heel ongebruikelijk) voor kleur!


november 2010 | januari 2011

Zo zie je het model vaak: weinig make-up en niet veel poespas als het op haar outfit aankomt. Toch wil ze voor een modeshow zich wel opdoffen, zoals op de rechterfoto bij Burberry. Mooie trenchcoat, leren broek en een paar stoere heels.


februari 2011 | juni 2011

Links zie je een typische Cara look: stoer door het leer, maar tegelijkertijd vrouwelijk door de schoenen. Een outfit die Kate Moss zou dragen! Rechts is Cara lekker casual met haar gestreepte trui op een jeans en sneakers aan haar voeten.


juni 2011 | september 2011

2011 was een goed jaar voor Cara, dus niet voor niets zag je het topmodel op veel events verschijnen. Zo spotten we haar in een witte engelachtige jurk die ze uiteraard stoerder maakt met een paar goede schoenen. Tijdens Fashion's Night Out in september kiest ze echter voor een heel andere look en draagt Cara een cropped jas op een leren broek. 


november 2011 | december 2011

Wie Cara Delevingne in het wild spot weet dat je haar kunt uittekenen in een jeans + t-shirt en een paar comfortabele schoenen. Maar voor de Burberry winkelopening in Parijs in december doet Cara veel meer moeite. Ze draagt een midi zwarte jurk én rode lipstick. Mooi!


januari 2012 | mei 2012

Het jaar 2012 wordt afgetrapt met twee events waar Cara compleet verschillende outfits draagt. Links gaat ze voor een jasje met een zwarte jeans, terwijl ze rechts zich hult in een prachtige groene jurk en stiletto's.


oktober 2012 | november 2012

Hierboven zie je goed de twee uitersten wat betreft de smaak van Cara. De ene maand ziet ze er casual en boyish uit, terwijl ze de andere maand zich helemaal opdoft en zelfs een groene metallic jurk draagt. En het staat haar allebei goed!


april 2013 | april 2013

April 2013 stond in het teken van casual kleding. Zowel tijdens fotoshoots als in haar vrije tijd. Wat opvalt is dat Cara deze maand veel geel draagt en hiermee afstapt van haar zwart-witte patroon als het op kleding aankomt. 


mei 2013 | juni 2013

Als Cara naar een gala gaat is ze niet bang om haar eigen stijl door te laten schemeren. Ze kiest voor een gewaagde laag uitgesneden jurk met studs op het bovenlichaam. Stoer! De hakken van het gala ruilt ze voor het Glastonbury festival in voor een paar platte schoenen. Uiteraard mag de ronde hipster bril niet ontbreken.


februari 2014 | maart 2014

Cara Delevingne op haar best. In een stoer pak, die zij net zoals Kate Moss als geen ander rockt. Een paar weken later trekt ze in Parijs voor een modeshow een veredeld joggingpak aan waarbij ze haar strakke buik laat zien. Wederom maakt de ronde zonnebril een comeback.


mei 2014 | mei 2014

Het award/filmseizoen is aangebroken en dat betekent dat Cara heel wat rode lopers afloopt. Ze mixt zoals vaak vrouwelijk met stoerder. Links kiest ze voor een hoge taille broek met een cut out top. Rechts gaat ze voor een korte strapless jurk die ze af maakt met een mooie Chanel tas en hoge pumps.


augustus 2014 | september 2014

Valt het op dat Cara van sneakers houdt? Of ze nu een playsuit met bomberjack draagt of naast Kate Moss poseert in een pak, Cara loves herself a pair of sneakers! Zou dat haar geheim zijn om Fashion Week te overleven…?


oktober 2014 | december 2014

Cara sluit 2014 af met twee rode loper bezoekjes. Eerst kiest ze voor een little black dress en een sneakers, daarna neemt ze een award in ontvangst in een vloerlange jurk met hoge split bij de British Fashion Awards. 

Wat vind jij van de stijl van Cara Delevingne?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀