Fashion

Goodbye Girlscene! Vivian neemt afscheid

Afscheid nemen bestaat niet… zoals Marco Borsato zou zeggen, maar helaas is voor mij het einde ook in zicht gekomen. Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik met erg veel opgekropte zenuwen en mijn gelukssokken de Keizersgracht binnenkwam lopen. Helaas is vandaag de dag aangebroken dat ik afscheid moet nemen van Girlscene en bij deze ook van jullie als trouwe lezeressen….

Het klinkt cliché, maar het half jaar bij de grootste meidenwebsite van Nederland is echt voorbij gevlogen. Dit kan natuurlijk alleen maar een goed teken zijn, want dit betekent dat je het naar je zin hebt en errug hard gewerkt hebt. Beide punten kan ik zeker bevestigen. 

Er wordt zeker hard gewerkt bij Girlscene en in dit proces heb ik mijn draai goed kunnen vinden. Gelukkig is er ook genoeg tijd voor lachen en gezelligheid, en hier heb ik natuurlijk ook mijn steentje aan bijgedragen. 

Het is een gekke gedachte dat je vandaag de deur uitloopt. Ik zag Girlscene vaker dan mijn eigen familie en vriendje. 🙂 Zo ben ik erg gewend geraakt aan de Limburgse telefoongesprekjes inclusief zachte G van Danique, de subtiele opmerkingen en alle lekkernijen en superleuke pakketjes die de redactie rond gingen. 

In de periode dat ik er was is er ook veel gebeurd binnen Girlscene. Ik heb mijn lieve en gekke kitten Franklin gekregen, Renée werd aangenomen als BeautyQueen, de redactie is verhuisd van de Keizersgracht naar De Hallen, Girlscene heeft maar liefst meer dan 2.000.000 unieke bezoekers per maand behaald en Danique vloog naar Amerika voor een jaloersmakende ontmoeting met Channing Tatum. 

Het fijne van stage lopen bij Girlscene is dat je volledig jezelf kunt zijn en je creativiteit mag en kan benutten in de artikelen die je schrijft. Ik vind het persoonlijk leuk om mij te verdiepen in onderwerpen waar ik zelf niet zoveel over weet. Zo schreef ik met plezier een artikel over de ins en outs van groene thee. Ook vond ik het awesome de straat op te gaan voor streetstyle en mijn liefde voor fotografie hierbij te benutten. 

In de komende tijd ga ik knallen om zo snel mogelijk mijn scriptie bij mijn vorige stageplek Beautyandthe.com te schrijven en mijn studie af te ronden. Spannend! 

Al met al wil ik jullie naast Danique, Emma, Renée en Shelley ook erg bedanken. Jullie reacties las ik met plezier en het geeft een goed gevoel te zien dat je artikelen goed gelezen worden. 

Ciao Bella's!