Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Rihanna en Hilary Duff tot Kate Hudson en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Selena Gomez


Dat Selena Gomez helemaal over Justin Bieber heen is laat deze foto duidelijk zien. Haar nieuwe vriend DJ Zedd (Anton Zaslavski) vloog naar Atlanta om één dag bij zijn vriendin te zijn tussen haar filmopnames door. Selena gaat voor een simpele zwarte outfit, maar maakt het sexy met haar zilveren hakken.

Kendall Jenner


De altijd stijlvolle Kendall arriveert met enige haast op het vliegveld in Parijs. Kendall kiest voor ripped jeans van Rag&Bone en een cowboyjack van Barbara Bui. Haar pumps en handtas zijn van Givenchy waar ze vorig jaar nog een show voor liep.

Rihanna


Na een lunch in Beverly Hills werd Rihanna gespot in deze witte maxi-rok met hoge split van J.W. Anderson. Haar crop top is van Alice+Olivia en om het casual te houden draagt ze platform sneakers van Stella McCartney. 

Hilary Duff


Hilary Duff ziet er even mooi en stralend uit als altijd, zelfs zonder veel make-up blijft het een beauty. Ze wordt gespot tijdens het winkelen in een terracotta kleurige trui met daaronder hot pants en lage cowboylaarsjes. 

Kate Hudson


Kate Hudson kiest voor een comfortabele outfit tijdens het vliegen. Kate draagt haar favoriete grijze suède laarsjes waar ze vaker mee gezien wordt van Sarah Flint. Ze combineert een licht gescheurde jeans met een simpel grijs shirtje en een opvallende ketting.

Famke Janssen


De Nederlandse actrice Famke Janssen trotseert de kou in Soho, New York en gaat voor praktische regenlaarzen van Hunter. Verder houdt ze het simpel met een geheel zwarte outfiit, een grijs/groene jas en een ijsblauwe handtas.

Amber Heard


Johny Depp's verloofde Amber Heard wordt vrijwel nooit betrapt op een slechte outfit, zelfs niet wanneer ze net met het vliegtuig in Tokyo aankomt. De blondine begroet de paparazzi in een klassieke outfit. Ze combineert een zwarte midi rok met een hooggesloten, witte blouse en zwarte enkellaarsjes. We love it!

Dakota Johnson


Dakota Johnson, de hoofdrolspeelster uit 50 Shades of Grey, wordt gefotografeerd terwijl ze haar pilates les in Los Angeles verlaat. Dakota draagt een simpele zwarte sportoutfit met daaroverheen een doorzichtig gestreept shirt.  

Jenna Dewan-Tatum

Jenna Dewan-Tatum, bekend van Step Up, wordt vastgelegd onderweg naar een lunch in Los Angeles. Ze draagt ripped jeans met daaronder nude kleurige sandalen. Ze combineert het met een lang grof gebreid vest en een simpele legergroene top.

Shay Mitchell


Onderweg naar een modeshow in New York wordt Shay Mitchell gezien in een klassieke outfit. Ze draagt een lange, camelkleurige jas met bontkraag en draagt daarbij simpele zwarte pumps en een Chanel 5.0 tas. 

Wie rockt the look? En wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Must reads 👀