Beauty

Girlscene’s winter musthaves

Dat januari bijna voorbij is betekent niet dat het lentezonnetje Nederland komt verblijden. Daarom grijpen we massaal nog naar verzorgende producten om onze huid zacht te houden, ook op de Girlscene redactie! Wil je weten wat wij gebruiken om ongeschonden de winter door te komen? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we het onder elkaar.

Elke maand ontvangt de Girlscene redactie fijne samples en fullsize producten van Beautybox die we gebruiken tijdens onze maandelijkse pamperavond. Dit zijn de musthaves van deze maand!

Producten in de Beautybox van januari:
– Yentl Pure Argan Oil 
– Greenland Lipbalm
– Himalaya Neem Foaming Wash
– Dove Wintercare Bodylotion
– Beauty UK Nailcare

Yentl Pure Argan Oil 
Prijs: €37

Tijdens de winter is olie een product waar je eigenlijk niet zonder kan. Ongeacht of je een droge, normale of vette huid hebt! Deze Pure Argan Oil van Yentl is een prima moisturizer en bescherming in de winterperiode. Het voordeel is dat je na gebruik geen vette laag hebt op de huid en dat je er niet glimmend uitziet. Deze olie is geschikt voor de gevoelige en/of probleemhuid.


Greenland Lipbalm Mango
Prijs: €5,95

In de winter is het onmogelijk om de deur te verlaten zonder een lippenbalsem op zak te hebben. Een formaat zoals deze balsem van Greenland is ideaal om in je jaszak of tas te schuiven. Ondanks dat dit een mango lippenbalsem is ruikt het meer naar cakebeslag, maar dat maakt niet uit want je krijgt er een 'puur natuur' lippenbalsem voor terug zonder parafinne, minerale olie en parabenen. 


Himalaya Neem Foaming Wash
Prijs: €6,99

Na een lange dag is niets fijner dan je gezicht reinigen. Een belangrijke tip is om altijd een milde cleanser te gebruiken, zodat je huid niet trekkerig aanvoelt na gebruik. Himalaya Herbals is een natuurlijk merk dat je huid op een milde manier schoonmaakt.


Dove Wintercare Bodylotion
Prijs: €7,11

Na het douchen begint het pamperen pas echt, want de huid heeft dan vaak behoefte aan vocht. Gebruik daarom het liefst een bodylotion die de huid echt goed verzorgt! De Dove bodylotion ruikt heel lekker en luxueus en is speciaal voor de wintertijd aan te raden. 


Beauty UK Nail & Cuticle Conditioning Oil
Prijs: €5,95

Daar is 'ie weer: olie. Deze keer voor de nagelriemen! Want winter is namelijk de tijd waarop nagelriemen de meeste liefde nodig hebben. Dit product helpt om zwakke nagels en ruwe nagelriemen een boost te geven. 

Bestel deze Beautybox hier voor €14,95

Wat zijn jouw winter musthaves?

Must reads 👀