Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Jessica Alba en Emma Roberts tot Miley Cyrus en Hilary Duff. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Emily Blunt


Emily rockt een denim on denim outfit, het staat haar heel goed! Een perfecte simpele outfit voor het vliegen, want de actrice is op de kiek gezet op het vliegveld van Los Angeles. De loafers met studs zijn misschien wel het opvallendste van de outfit.

Lea Michele


Wow, wat ziet Lea Michele er goed uit! De actrice straalt terwijl ze op weg is naar de opnames van Jimmy Kimmel Live. Lea heeft een super simpele outfit aan met een witte top, zwarte broek en pumps met een puntige neus. Door deze foto krijgen wij spontaan zin in een strandvakantie, wat is Lea mooi zongebruind! 

Meghan Trainor


We waren al fan van Meghan, maar sinds er naar buiten is gekomen dat ze een liedje gaat opnemen met Harry Styles is ze al helemaal een favoriet. Meghan rockt een all black outfit en ze weet het toch spannend te houden. Ze combineert een geblokte blouse met een zwarte jas met patroon. De strik in haar lokken is de finishing touch! 

Kate Moss


Kate Moss mag dan wel een modekoningin zijn, maar er zullen toch heel wat mensen zijn die het niet eens zijn met wat ze hier draagt… Het model maakt zich klaar voor Paris Fashion Week en draagt hiervoor een grote bontjas. Daar zal PETA niet blij mee zijn! Ook heeft ze zich in een opvallende jurk gehuld. Of we 'm mooi vinden weten we niet, maar het staat haar wel! 

Lauren Graham


Gilmore Girl Lauren Graham heeft het zo te zien net zo koud als wij. De actrice heeft zich warm aangekleed met een muts en dikke sjaal. De getailleerde jas staat haar prachtig! De leren handschoenen en tas maken de outfit af. 

Kristen Wiig


Kristen Wiig -je weet wel, die van Bridesmaids- is gespot op het vliegveld van Salt Lake City. De actrice is onderweg naar een filmfestival waar haar nieuwste film wordt getoond. Omdat ze moet reizen heeft Kristen voor een casual outfit gekozen. Haar camel coat en retro zonnebril zouden wij ook wel willen hebben! 

Reese Witherspoon


Terwijl wij ons vooral in donkere, winterse kleuren hullen, kiest Reese voor kleur. We worden meteen vrolijk van haar blouse! Ze combineert het met een zwarte rok, gouden ketting en enkellaarzen. Zo te zien is ze wat van plan, want Reese sjouwt twee tassen mee.

Dakota Johnson


Nog héél even en dan kunnen we Dakota eindelijk zien schitteren in Fifty Shades of Grey. Ze is gespot met een vriendin tijdens een lunch date in Los Angeles. Over fashionable gesproken! Dakota draagt een nudekleurige jas met een grijze top en jeans. De accessoires -haar zonnebril, Chanel tas en loafers- maken haar outfit heel stijlvol. 

Suki Waterhouse


Suki is gespot in Londen. Het model houdt het casual. Haar outfit ziet er super comfortabel uit, doe ons ook maar een fluffy coat en Timberlands! We geven toe dat het een beetje een bij elkaar geraapt zooitje is (een klassieke Hermès tas met een losse broek), maar Suki weet het te rocken! 

Hailee Steinfeld


Ook Hailee is aan het reizen, de paparazzi wisten haar vast te leggen op LAX airport. We zijn verliefd op haar gestreepte kabeltrui en de ronde zonnebril! Verder draagt ze simpele jeans en leren laarzen. Zo te zien wordt haar koffer voor haar gedragen ;-). 

Wie rockt the look? En wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Gettyimages

Must reads 👀