News

Gossip Girl(scene) week 4

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber wéér belachelijk gemaakt met zijn Calvin Klein reclame, Kris Jenner gebruikt Kendall om nog meer geld te verdienen, Kristen Stewart nu ook op Instagram en ophef over topless foto van Willow Smith. 

Watch on YouTube

Arme Justin Bieber… Hij werd wéér op de hak genomen met zijn Calvin Klein commercial. Het Amerikaanse sketch programma Saturday Night Live maakte een parodie op de commercial, waarin Justin wordt gespeeld door een vrouw. Stiekem hebben we er heel hard om gelachen… Gelukkig heeft Justin op Twitter laten weten dat hij het ook grappig vond. Je kunt het bovenstaande filmpje dus zonder schuldgevoel kijken ;-). 

Het is al een tijdje stil rondom Adele en ook Lady Gaga heeft al even geen nieuwe single uitgebracht… Of gaat daar binnenkort verandering in komen? Na deze selfie hebben we hoop gekregen dat de twee zangeressen samen de studio ingedoken zijn. We zijn er nog niet helemaal uit wat voor soort muziek Adele en Lady Gaga zouden maken, maar met zoveel talent kan het niet anders dan dat het een hit wordt. Kom maar op, ladies!

Er gaat geen Gossip Girl(scene) voorbij zonder een update uit de Kardashian/Jenner familie. Het laatste nieuws is dat Kris Jenner een nieuw plannetje heeft bedacht om geld te verdienen. Mama Kris staat er om bekend dat ze haar dochters gebruikt om haar spaarvarkentje te spekken. Nu wil ze slim gebruik maken van Kendall's acne… Kendall was zonder make-up door paparazzi gespot en op de foto's waren haar puistjes goed te zien. In eerste instantie was Kris not amused dat haar dochter zo 'onverantwoordelijk' deed. Maar toen zag Kris in dat Kendall's acne ook een manier is om een zakcentje bij te verdienen. De 'momager' belde Proactiv -een huidverzorgingsmerk met producten tegen acne- in de hoop dat Kendall hun nieuwe gezicht kan worden. Wie weet zien we Kendall binnenkort in een acne campagne…

Er is ook nieuws over Kylie Jenner, zij zou volgens insiders niet meer naar school gaan! De 17-jarige Kylie werd thuis geschoold, maar daar is ze mee gestopt. De realityster wil zich op haar carrière richten. "Ze heeft haar moeder laten weten dat school haar carrière in de weg zat en dat ze haar energie wil besteden aan het ontwikkelen van haar persoonlijke merk en het verdienen van geld", vertelt een bron aan Life & Style. Volgens de bron heeft Kris geen bezwaar gemaakt, omdat ze haar dochters oud en wijs genoeg vindt en dat hoeven ze niet te bewijzen met een papiertje. 

Yay, Kristen Stewart is nu ook te volgen op Instagram via haar account k.j.stewart! Ze heeft sinds 22 januari al meer dan vijf foto's geplaatst, dus dat belooft veel goeds. De actrice post vooral foto's van haar lokken, we hopen dat we ook nog een paar selfies en behind the scenes foto's mogen verwachten.

Het zijn gelukkig tijden voor Zooey Deschanel! Ze is niet alleen in verwachting van haar eerste kindje, maar de New Girl is sinds deze week ook verloofd! De actrice stapt in het huwelijksbootje met Jacob Pechenik. Wanneer de bruiloft plaatsvindt is nog niet bekend… we zijn erg benieuwd of ze besluit om te trouwen terwijl ze zwanger is of dat ze wacht tot de baby is geboren. Gefeliciteerd, Zooey! 

Even een 'Awww'-momentje: Christina Aguilera deelde de eerste foto van dochter Summer Rain. "Watch out…another one's getting ready to conquer the world! #driven #diva2" schreef Christina erbij. Hoe cute!

De 14-jarige Willow Smith dacht een onschuldige foto te plaatsen op Instagram, maar dat pakte toch iets anders uit. De tiener postte een foto waarop het lijkt alsof ze topless is. Niet veel later werd de foto verwijderd door Instagram. Willow draagt op de foto een T-shirt van Jean Paul Gaultier waarop het lijkt alsof ze topless is, maar dat zijn dus niet haar eigen borsten.  Niet alleen Instagram was niet blij met het kiekje, ook ouders Will & Jada Smith zouden een hartig woordje met hun dochter gesproken hebben. 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline, Dailymail
Bron beeld: instagram & twitter

Must reads 👀