Lifestyle

Wat mannen absoluut niet aantrekkelijk vinden

46

Ze zeggen altijd dat vrouwen van Venus komen en mannen van Mars. Daar is wel iets voor te zeggen, want mannen denken over sommige dingen heel anders dan vrouwen. Soms doen wij vrouwen dingen die mannen absoluut niet leuk aan ons vinden. Wil jij weten op welke dingen veel mannen afknappen? Lees dan snel verder!

1. Te veel parfum
Naar zweet of een andere onaangename geur ruiken is misschien een grote afknapper, maar te veel parfum helpt je ook niet in de zoektocht naar jouw droomjongen. Het is vast niet de bedoeling dat iedereen binnen een straal van tien meter jou ruikt. Een beetje parfum vinden mannen vaak juist aantrekkelijk, maar zodra je te enthousiast bent met parfum werkt het juist averechts. 

2. Duckface
Op Instagram zie je iedere dag een heleboel duckfaces voorbijkomen. Het lijkt daardoor misschien of iedereen de duckface kan waarderen, maar dat is niet zo. Het is leuk om gekke selfies met vriendinnen te maken, maar een jongen sla je er op deze manier waarschijnlijk niet mee aan de haak.

3. Schoenen die niet comfortabel zitten
Van torenhoge hakken waar je niet op kunt lopen word je zelf niet blij, maar mannen worden er ook niet echt enthousiast van. Mannen hebben geen zin in een meisje dat naast hem loopt te balanceren. Ze willen juist een ontspannen vrouw die zichzelf is. Laat die killer heels dus voortaan maar thuis als het niet jouw ding is. 

4. Te veel alcohol
Als je alcohol hebt gedronken ben je vaak net iets losser en dat vind je zelf misschien juist fijn. Hierdoor durf je net wat meer en is het minder spannend om op een jongen af te stappen. Toch is dat geen goed idee, want de kans bestaat dat je met een glaasje op dingen zegt waar je later spijt van krijgt. Ook hoef je geen alcohol te drinken om indruk op hem te maken, jongens vinden jou niet leuker omdat je alcohol drinkt. Je laat misschien juist een totaal verkeerde indruk achter.

5. Boos zijn
Mannen vinden niets vervelender dan een chagrijnige vrouw en al helemaal als je geen reden hebt om chagrijnig te zijn. Ongesteld zijn is geen geldige reden reden en dus geen excuus om je op hem af te reageren. Mannen vinden vrouwen die veel lachen een stuk aantrekkelijker.  

6. Je dommer voordoen dan je bent
Mannen hebben geen zin in een meisje dat denkt alles beter te weten, maar doe je ook niet dommer voor dan je bent. Als je uit bent op een one night stand willen mannen het nog weleens aantrekkelijk vinden als jij je wat dommer voordoet, maar als je een lange relatie wil kun je beter jezelf zijn. Mannen willen in een lange relatie ook een serieus gesprek kunnen voeren. Ze willen the beauty and the brains!

7. Klagen
Natuurlijk heeft iedereen weleens een klaaguurtje en dat is niet erg, maar probeer niet te veel te klagen. Klachten als 'Oh, ik ben zo dik!' kunnen jongens ook niet waarderen, want vaak zijn deze opmerkingen alleen maar om complimentjes te vissen. En het is ook nog eens nergens voor nodig, want hij vindt jou een leuke meid zoals je bent!

Dit zijn dingen die jongens in het algemeen niet aantrekkelijk vinden, maar het betekent echt niet dat je per direct moet stoppen met duckface selfies ;-)

Bron: womenshealthmag

Beeld: thinkstockphotos

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

46 reacties

 • 9 dagen geleden Damon_master_piece

  Vrouwen die zeuren

 • 3 jaar geleden fleurdk

  Te veel alcohol - mijn probleem Ik raad jullie drivelan aan

 • 3 jaar geleden Lechuza

  Dit is een oud artikel?

 • 3 jaar geleden NachoCheese

  Oh 2x op 1 dag blijkbaar!!!

 • 3 jaar geleden Liah

  Oh trouwens, als onafhankelijke vrouw (omdat er nogal wat reacties lijken te zijn van op de tenen getrapte feministen) betekend het niet dat je nooit iets kunt doen voor een man. Feminisme staat voor gelijkheid, niet voor vrouwelijke superioriteit..

 • 3 jaar geleden Liah

  XLELY, halleluja. Helemaal met je eens haha. En deze punten vind ik zelf vaak ook irritant bij vrouwen. Best interessant om te weten. Of ik me daarom anders ga voor doen dan ik ben? Nee, en dat is het punt dat sommige meiden die negatief op dit soort artikelen reageren, zich moeten realiseren. Dat je geïnteresseerd bent in wat mannen van vrouwen vinden, betekend niet dat je onzeker bent en je leven door hen laat bepalen. Het is een gevalletje 'give and take'. Ik weet bijvoorbeeld van mezelf dat ik best chagrijnig kan doen en ik snap heel goed dat mannen dat niet leuk vinden. Dus dan lach ik een xtje extra speciaal voor die ene persoon, gewoon omdat ik dat zelf beslis. En als ik daar geen zin in heb blijf ik lekker chagrijnig, dronken op mijn hakken me dommer voordoen met een duckface waar je bang van wordt

 • 4 jaar geleden Meraki

  En toch gaan jongens vaak voor deze meisjes, vooral de meisjes die zich dommer voordoen als ze zijn..

 • 4 jaar geleden just_be_yourself

  leuk artikel! het is grappig om het te lezen wat de boys vinden

 • 4 jaar geleden Belle

  helemaal mee eens @zeeanemoon

 • 4 jaar geleden Maud van den Helm

  dommer doen dat je bent, onyhoud deze meiden !!

 • 4 jaar geleden Zeeanemoon

  Ik snap ZO niet waarom alle jongens voor domme meiden gaan, die zo hysterisch lachend gaan vragen hoe ze een deur openmaken ofzo

 • 4 jaar geleden marre

  XLELY je hebt zo gelijk girl. Als het je niet boeit zou je er ook niet op klikken dus

 • 4 jaar geleden Emma

  Ik vind het toch wel heel jammer dat, ondanks alle (terecht) negatieve reacties op jullie vorige "Dingen die mannen onaantrekkelijk vinden"-post, er toch weer eenzelfde soort te vinden is.

 • 4 jaar geleden x.pamm.x

  Ben het helemaal eens met winkkiss. Veel van jullie begrijpen het totaal verkeerd. Ben a.u.b niet zo'n pessimist

 • 4 jaar geleden MUSiCLOVER

  Ik sluit me volledig aan bij XLELY en merel

 • 4 jaar geleden Lelie

  @xlely juistt!

 • 4 jaar geleden JoannaJwz

  Kijk mijn inspiratie collage voor de Lente: http://www.girlscene.nl/profiel/894695 (add me)

 • 4 jaar geleden ♥TandPastaPrinses♥

  absoluut waar! @XLELY

 • 4 jaar geleden lululove

  Helemaal met XLELY ens!

 • 4 jaar geleden Fame

  Stelletje feministen haha. Nergens staat dat je je moet veranderen voor een man. Dit zijn gewoon standaard dingen die je waarschijnlijk. niet veel leuker zouden maken, maar het zijn maar details. Iedereen kent toch wel een paar afknappers?

 • 4 jaar geleden XLELY

  ALTIJD als er artikelen op girlscene staan over dingen die mannen wel/niet leuk vinden aan vrouwen, komen er talloze reacties van meisjes waar in staat dat ze er niks om geven en het hen niet boeit van mannen van hen denken.

  Nou, excuse me, maar volgens mij vind de meerderheid die op deze site zit het harstikke leuk om te flirten met jongens, houden ze van het kijken naar knappe jongens en hebben ze het met hun vriendinnen vaak over jongens. Allemaal volkomen normaal voor leuke, gezonde tienermeden.

  Er zijn, lijkt mij, zat meiden die graag jongens aan de haak slaan op een avondje uit of die graag een vriendje willen. Dan zijn dit soort artikels toch juist leuk om te lezen? Je hoeft het echt niet allemaal super serieus te nemen, maar ik vind het altijd best interessant om te lezen wat ons nou aantrekelijk maakt voor een jongen en wat niet.

  Dus stop nou met doen alsof het je niet boeit wat jongens van je vinden, want de meeste hetero meisjes tussen de 14 en de 20 jaar vinden dit reuze interessant. Ik probeer vaak zat indruk te maken op leuke jongens, en dat is iets wat alle meiden doen. En nee, ik laat niet door hen mijn complete leven bepalen, maar het andere geslacht is wel iets wat mij bezig kan houden of een gepsreksonderwerp kan zijn tussen mij en mijn vriendinnen

  Dit soort artikels mag je best met een korrel zout nemen, maar het volledig afkraken is echt complete onzin.

 • 4 jaar geleden just_a_spark

  like I care

 • 4 jaar geleden soixanteneuf

  ok

 • 4 jaar geleden Roww

  Precies wat winkkiss zegt, dit is juist bedoelt voor de meiden die denken dat ze hiermee een jongen of man aan de haak kunnen slaan xD Ze bedoelen hier juist mee dat je niet moet veranderen voor een vent :')

 • 4 jaar geleden Just Eveline

  Jullie kunnen nu wel allemaal zo overdreven gaan reageren, maar ik weet zeker dat heel veel meiden zich er wel druk maken om wat mannen vinden. Dus houd a.u.b. op met dat gezeur, Girlscene.nl doet ook z'n best

 • 4 jaar geleden winkkiss

  sommige mensen zien het verkeerd. met boze reacties boeien wat manen denken. ze bedoelen niet dat wij als vrouwen ons moeten aanpassen. maar sommige meiden onderons doen bovenstaande dingen om juist indruk te maken op een jongen. dit artikel wil dus vertellen dat je dat niet moet doen

 • 4 jaar geleden Julia

  Het is maar een artikel, neem dit niet zo persoonlijk. Alles wat hier boven staat vindt niemand aantrekkelijk.

 • 4 jaar geleden Polyethylene

  Ik was even vergeten dat wij (vrouwen) ons aan moeten passen aan wat mannen sexy vinden, maar dankjewel girlscene! Gelukkig hoeven wij geen mening te hebben of zelf beslissingen te nemen over ons uiterlijk waar we gelukkiger van worden, maar worden deze regels duidelijk uitgelegd op een site waar jonge beïnvloedbare meisjes op kijken.

 • 4 jaar geleden littleliar

  Waar sláát dit artikel op? Volgens mij leven wij in de 21ste eeuw, dus waarom schrijven jullie - Girlscene - nog artikelen die uit de middeleeuwen stammen? Volgens mij moet de mening van de man er inmiddels niet meer toe doen. Jullie hebben veel leuke artikelen, maar dit is dus echt een blunder vind ik...

 • 4 jaar geleden Mariaax

  boeie wat mannen vinden

 • 4 jaar geleden HeartOfLife

  en schelden ook denk ik. maak ik me vaak schuldig aan :')

 • 4 jaar geleden Mint

  Alsof het mij een fuck kan schelen wat mannen denken.

 • 4 jaar geleden Traveler

  Mijn hemel, kinders.... Als je het een dom artikel vind, prima, maar ga elkaar niet afbranden.

 • 4 jaar geleden sjinkiie

  Hahahaha, nou als ik boos ben doe ik toch lekker boos. Dit slaat echt nergens op. Niemand vind t leuk als iemand anders boos is XD

 • 4 jaar geleden Vickey

  Leuk

 • 4 jaar geleden Mandy

  @Girls just wanna have fun: ja ze kunnen er ook wel een artikel op zetten hoe jongens zich tegenover meisjes moeten gedragen maar denk dat daar weinig animo voor is he Ik vind het wel een goed artikel want het klopt allemaal precies en er zijn bovendien ook héél veel meiden die ik betrap op een of meer van deze punten en dan vraag ik me telkens weer af of ze wel

  in de gaten hebben dat dat totaal niet charming is.

 • 4 jaar geleden Merel

  Hou alsjeblieft op met alles zo serieus te nemen, laat je reacties achterwegen joh! kleuters

 • 4 jaar geleden Merel

  'niet alle mannen zijn hetzelfde'

  1. Nou believe me! Niemand vindt te veel parfum fijn HE LE MAAL niemand.

  2. Duckface, tenzij je een gekke foto met een vriendin maakt, niemand vindt jou echt mooi als je met een duckface op je selfie staat die eigenlijk perfectie moet uitstralen

  3. Hoge hakken waar je niet op kunt lopen? Alsjeblieft zeg, ook hier houdt niemand van! Je gaat jezelf toch niet voorschut zetten omdat jij die hakken mooi vindt? Cursus catwalk lopen, yes please!

  4. Te veel alcohol, wie mag er zustertje spelen? Je hersenen vinden het niet fijn, jij vindt het de volgende dag niet fijn, je portemonnee vindt het niet fijn, en je toekomstige boy ook niet. Moet ik nog meerdere redenen geven?

  5. Boos zijn en klagen, tuurlijk, iedereen doet het wel eens. Maar we zouden echt wel wat minder negatief mogen zijn!! Geen enkele man vindt jou aantrekkelijk als je alleen maar zeikt. Niemand trouwens, óók Girlscene vindt het niet fijn als jullie als maar zeuren over hun atrikelen

  6. Dommer voordoen? J U S T S T O P

 • 4 jaar geleden mien.vitae

  @dreamscometrue haha ga jij maar ook alles zo letterlijk en serieus opvatten, doe ik wel gewoon relax ja

 • 4 jaar geleden xxcecilex

  Dit is alweer het zoveelste artikel over hoe meisjes zich moeten aanpassen om door mannen leuk gevonden te moeten worden.

 • 4 jaar geleden dreamscometrue

  @SneeuwWitjee excuse me zonder feministen zou jij niet naar school kunnen, stop met feministen zien als een stelletje boze gevaarlijke vrouwen en begin ze te zien als mensen die opstaan tegen oppression of women en gender equality.

 • 4 jaar geleden mien.vitae

  Ojeej daar komen de feministen hoor die alles zo serieus opvatten -_-

 • 4 jaar geleden Treacherous

  lol who cares though

 • 4 jaar geleden Chocolateduck

  Denk dat het heel persoonlijk is en per man verschilt.

  Ps: bij punt 5 staat twee keer reden achter elkaar, dat klopt niet.

 • 4 jaar geleden xBrooksy

  boeien wat mannen niet sexy vinden, doe gewoon waar jij jezelf prettig bij voelt! mannen moeten het maar accepteren dat jij zo bent

 • 4 jaar geleden TAEYEON

  Het is maar goed dat het me dus he-le-maal niks boeit wat mannen vinden.

 1. 1