Lifestyle

Wat mannen absoluut niet aantrekkelijk vinden

46

Ze zeggen altijd dat vrouwen van Venus komen en mannen van Mars. Daar is wel iets voor te zeggen, want mannen denken over sommige dingen heel anders dan vrouwen. Soms doen wij vrouwen dingen die mannen absoluut niet leuk aan ons vinden. Wil jij weten op welke dingen veel mannen afknappen? Lees dan snel verder!

1. Te veel parfum
Naar zweet of een andere onaangename geur ruiken is misschien een grote afknapper, maar te veel parfum helpt je ook niet in de zoektocht naar jouw droomjongen. Het is vast niet de bedoeling dat iedereen binnen een straal van tien meter jou ruikt. Een beetje parfum vinden mannen vaak juist aantrekkelijk, maar zodra je te enthousiast bent met parfum werkt het juist averechts. 

2. Duckface
Op Instagram zie je iedere dag een heleboel duckfaces voorbijkomen. Het lijkt daardoor misschien of iedereen de duckface kan waarderen, maar dat is niet zo. Het is leuk om gekke selfies met vriendinnen te maken, maar een jongen sla je er op deze manier waarschijnlijk niet mee aan de haak.

3. Schoenen die niet comfortabel zitten
Van torenhoge hakken waar je niet op kunt lopen word je zelf niet blij, maar mannen worden er ook niet echt enthousiast van. Mannen hebben geen zin in een meisje dat naast hem loopt te balanceren. Ze willen juist een ontspannen vrouw die zichzelf is. Laat die killer heels dus voortaan maar thuis als het niet jouw ding is. 

4. Te veel alcohol
Als je alcohol hebt gedronken ben je vaak net iets losser en dat vind je zelf misschien juist fijn. Hierdoor durf je net wat meer en is het minder spannend om op een jongen af te stappen. Toch is dat geen goed idee, want de kans bestaat dat je met een glaasje op dingen zegt waar je later spijt van krijgt. Ook hoef je geen alcohol te drinken om indruk op hem te maken, jongens vinden jou niet leuker omdat je alcohol drinkt. Je laat misschien juist een totaal verkeerde indruk achter.

5. Boos zijn
Mannen vinden niets vervelender dan een chagrijnige vrouw en al helemaal als je geen reden hebt om chagrijnig te zijn. Ongesteld zijn is geen geldige reden reden en dus geen excuus om je op hem af te reageren. Mannen vinden vrouwen die veel lachen een stuk aantrekkelijker.  

6. Je dommer voordoen dan je bent
Mannen hebben geen zin in een meisje dat denkt alles beter te weten, maar doe je ook niet dommer voor dan je bent. Als je uit bent op een one night stand willen mannen het nog weleens aantrekkelijk vinden als jij je wat dommer voordoet, maar als je een lange relatie wil kun je beter jezelf zijn. Mannen willen in een lange relatie ook een serieus gesprek kunnen voeren. Ze willen the beauty and the brains!

7. Klagen
Natuurlijk heeft iedereen weleens een klaaguurtje en dat is niet erg, maar probeer niet te veel te klagen. Klachten als 'Oh, ik ben zo dik!' kunnen jongens ook niet waarderen, want vaak zijn deze opmerkingen alleen maar om complimentjes te vissen. En het is ook nog eens nergens voor nodig, want hij vindt jou een leuke meid zoals je bent!

Dit zijn dingen die jongens in het algemeen niet aantrekkelijk vinden, maar het betekent echt niet dat je per direct moet stoppen met duckface selfies ;-)

Bron: womenshealthmag

Beeld: thinkstockphotos

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved