Fashion

Nederlandse modeblogger wint award in Berlijn

Wie zich gisteren tijdens hét mode-event in Berlijn als aanwezige op de gastenlijst van de STYLIGHT Fashion Influencers Awards mocht rekenen, was een lucky person. Gisteravond was namelijk de avond voor modeminnende dames én heren om te zien wie er met de prestigieuze mode awards vandoor gaan. Eén ding is zeker: de Nederlandse modemeisjes hebben het goed gedaan!

Mercedez-Bens Fashion Week Berlin is in volle gang en dat betekent ieder jaar weer dat modeliefhebbers van over de hele wereld vliegen naar de Duitse hoofdstad om modeshows bij te wonen. Maar de meesten komen niet alleen voor de shows, want velen zijn ook aanwezig bij de STYLIGHT Fashion Influencers Awards. Daar blijkt namelijk wie de beste influencer is op het gebied van mode en wie de succesvolste blogger van het jaar is. De avond stond volledig in het teken van fashion influencers en Nederland was goed vertegenwoordigd!

Op de gastenlijst stonden A-list celebrities, fashion VIP's en 's werelds bekendste modebloggers. De ideale mix voor een geslaagde avond, dus. De avond werd nog beter na het zien van de show van Tigha en fijne beats van de Franse DJ Klingande. Maar waar het echt om draaide is het uitreiken van de awards. En dat werd gedaan door de jury! De jury bestond uit Sylvie Meis, blogger Bryan Boy, model Bar Refaeli, STYLIGHT oprichter Benjamin Guenther en fashion entrepreneur Anita Tillmann.

Nederlands succes bleef in Berlijn niet onopgemerkt. In de categorie Rising Star Of The Year won de Nederlandse Linda Tol. Met haar blog inspireert ze vrouwen over de hele wereld en daar verdient ze een award voor! Most Succesful Blogger Business gaat naar Riccardo Pozzoli, ex van blogger The Blonde Salad, en in die categorie werd de Nederlandse Anna Nooshin tweede. Super goed!

Alle winnaars
Most Influential Fashion Blog - Le Blog de Betty
Best Men's Fashion Blog - MDV Style
Reader's Choice: Best German Style Blog - Maja WYH
Most Succesful Blogger Business - Riccardo Pozzoli
Rising Star Of The Year - Linda Tol
Best Celebrity Style - Franziska Knuppe
Fashion Influencer Of The Year - Kristina Bazan

Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie van de avond:

De Nederlandse Anna (links) en Linda (rechts) hebben het heel goed gedaan


Topmodel Bar Refaeli is present als jurylid


Net als it-blogger Bryan Boy en onze Sylvie Meis


Een winnaars selfie!


De jury en de winnaars

Hoe vind jij het dat Nederlanders het goed doen in de mode-industrie? Wie had van jou een award mogen winnen?

Beeld: STYLIGHT

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook