News

Bizarre trend: oogbal tatoeages

Een tatoeage kun je op vrijwel elke plek op je lichaam hebben, maar van een oogbal tatoeage hadden we nog nooit gehoord. De oogbal tatoeage wordt steeds populairder, vooral in de Verenigde Staten. That's right, het is mogelijk om jouw oogbal van een vrolijk kleurtje te voorzien! Wat vind jij: hot or not?

Geloof het of niet, de bizarre trend is begonnen bij een crimineel. Jason Barnum kwam in het nieuws doordat hij veroordeeld is voor poging tot moord en een reeks overvallen. Zijn uiterlijk trok hierbij de aandacht, want de helft van zijn gezicht is getatoeëerd. Inclusief zijn oogbal!

De oogbal tatoeage wordt steeds populairder. Je kunt je oogbal voorzien van elke kleur die je mooi vindt. Sommige mensen kiezen voor een vrolijk kleurtje als roze of blauw, terwijl anderen gaan voor een donkere kleur. Op internet zie je steeds meer foto's van mensen met een getatoeëerde oogbal voorbij komen. 

Je moet een oogbal tatoeage wel heel graag willen hebben, want het is geen pretje om 'm te krijgen. Als je bang bent voor naalden dan is het zeker niets voor jou. De oogbal wordt namelijk met geïnjecteerd met inkt en daar is een grote naald voor nodig. En dat allemaal terwijl je bij bewustzijn bent! Probeer dan maar eens om niet te knipperen…

Lijkt het je wel wat om een oogbal tatoeage te hebben? Denk er dan nog maar even goed over na, want er zijn veel risico's aan verbonden. Het gevaar bestaat dat de tatoeëerder te dicht bij het netvlies komt en zo permanente schade aanricht. In de Verenigde Staten zijn ze aan het stemmen om het zetten van een oogbal tatoeage te verbieden. 


Bron


Bron


Bron


Bron

Watch on YouTube

Wat vind jij van een oog tattoo: hot or not? 

Bron: bbcnews, hln

Must reads 👀