News

Deze Nikon reclame met twee homoseksuele vaders doet je hart smelten

Een jaar geleden werden vaders Kordale en Kaleb beroemd toen ze een foto van hun gezin deelden op Instagram. Op de foto is te zien dat ze het haar van hun dochters kamden. Nu zijn de vaders en hun kinderen te zien in een hartverwarmende reclame van Nikon. Wedden dat jouw hart smelt na het zien van deze video? 


De foto die Kordale en Kaleb beroemd heeft gemaakt

Je zou denken dat mensen inmiddels niet raar meer opkijken van een gezin met twee moeders of twee vaders. Helaas is niets minder waar. Toen Kordale en Kaleb een foto van hun gezin op Instagram zetten, hadden ze nooit verwacht dat ze er beroemd door zouden worden. De mannen kregen heel veel reacties op de foto. Veel positieve reacties, maar ook negatieve reacties. 

Na al het commentaar is het heel mooi om te zien dat Nikon hun gezin heeft gevraagd voor de hoofdrol in een nieuwe reclame. In de video laten de vaders hun dagelijkse routine zien. Ze staan vroeg op, ontbijten met z'n allen en kammen het haar van hun dochters. Net zoals ieder ander gezin en dat is precies wat ze willen laten zien. Het gezin van Kordale en Kaleb is normaal. 

Ook vertellen de homoseksuele vaders hun verhaal van die ene foto die ze beroemd heeft gemaakt. 'A photo is worth a thousand words' zeggen de mannen in de commercial en daarom past Nikon goed bij het gezin. Kordale en Kaleb's gezin is nu niet alleen beroemd op Instagram!

Bekijk de hartverwarmende reclame: 

Wat vind jij van Nikon's reclame? Vind je het goed dat ze voor Kordale en Kaleb's gezin hebben gekozen? Wat vind je van het verhaal van de vaders?

Must reads 👀