News

Deze agent doet Taylor Swift na in zijn auto… en het is hilarisch!

Politieagenten zijn altijd chagrijnig? Nee hoor! Deze agent bewijst dat er echt wel met ze gelachen kan worden. Hij vermaakt zich prima terwijl hij aan het werk is, want Taylor Swift's 'Shake It Off' is op de radio en daar heeft hij wel een paar moves op. Het leukste is dat zijn hilarische imitatie is vastgelegd op video! Het filmpje van de dansende agent is een internethit en wij begrijpen wel waarom… Deze video moet je zien! 

Als je op deze maandag een beetje chagrijnig was, dan ben je dat na het zien van deze video zeker niet meer! Agent Davis uit het Amerikaanse Dover is beroemd doordat zijn imitatie van Taylor Swift viral is gegaan. Dat is allemaal te danken aan een collega van agent Davis, een medewerker van het Dover Police Department besloot de imitatie op YouTube te zetten. 

Al gauw werd het filmpje van de dansende agent een hit. Inmiddels heeft de video al meer dan 13 miljoen views! Niet zo gek, want agent Davis tovert een glimlach op je gezicht. In de video is te zien dat hij de zangeres nadoet op 'Shake It Off'. Niets is agent Davis te gek: van hairflips tot playbacken. Hij doet het allemaal!

Bekijk de hilarische imitatie van agent Davis hieronder: 

Watch on YouTube

Wat vind jij van de video? Heb je gelachen? Hoop je dat er meer van deze agenten zijn? 

Deel de video met je vrienden als je hebt gelachen!

Must reads 👀