Celebs

De bodytypes van modellen en celebs

Je kunt appels niet met peren vergelijken, maar je kunt appels en peren zeker wel vergelijken als het om iemands bodytype gaat. Iedereen heeft net een ander lichaam en zijn hier verschillende groepen in. Girlscene bespreekt vandaag welke bodytypes de celebs en modellen hebben! Misschien dat je jouw lichaam wel herkent in die van Kim Kardashian, Rihanna of Kate Hudson!

1. De zandloper
Bij een zandloperfiguur heb je een duidelijke taille en rondingen. Hierbij moet je denken aan vollere borsten en bredere heupen. Je lichaam ziet er als het ware als een zandloper uit. Waarschijnlijk kon je al raden dat Kim Kardashian over zo'n body beschikt. Tevens hebben actrice Scarlett Johansson en model Vanessa Minnillo ook een zandloperfiguur. Lees hier herkenbare dingen die vrouwen met brede heupen hebben!

2. De asperge
Vrouwen met deze bodytype hebben een erg slank en atletisch figuur. Er is niet echt een opvallende taille te zien en vaak hebben asperges ook smalle schouders en heupen. Keira Knightley, Natalie Portman en Kate Hudson hebben dit bodytype. 

3. De appel
Iemand die als bodytype een appel heeft, is gezegend met grote borsten en brede schouders. Het kan zo zijn dat het vet zich het meest op de buik vormt. Een appeltje heeft smalle heupen en mooie slanke benen. Celebs die een appelfiguur hebben zijn Jessica Simpson, Drew Barrymore en Catherine Zeta Jones.

4. De peer 
Lady's met een peerfiguur hebben bredere heupen, smallere schouders en kleinere borsten. Vaak zijn de bovenbenen in verhouding wat steviger. Rihanna, Jennifer Lopez en Jennifer Love-Hewitt hebben allemaal dit bodytype. 

Lees hier welke bikini het beste bij jouw figuur past. Wil je weten welke jeans je het beste kunt aanschaffen bij jouw figuur? Dan kun je dit artikel lezen! 

Welke celeb heeft het bodytype dat jij ook hebt? 

Bron beeld: Reporters.be
Bron: Modelhome

Must reads 👀