Beauty

Trend: middenscheiding

Naast de mode en beauty trends zijn er weer verschillende haar trends gesignaleerd tijdens de shows van Fashion Week. De designers hebben gesproken… Er is één trend die boven alle andere haar trends uitspringt en dat is de middenscheiding. Miranda Kerr en Kim Kardashian rocken 'm al en Girlscene vertelt je er in dit artikel meer over.

Je weet pas of trends echt aanslaan bij het publiek als je de trends in het openbaar spot. De middenscheiding is zo'n geslaagde trend. Kim Kardashian geeft na het zien van verschillende modeshows enkel de voorkeur aan een scheiding in het midden en zo zijn er vele celebrities met haar. Maar niet alleen celebs dreigen de zijscheiding voorlopig vaarwel te zeggen, ook het 'gewone volk' lijkt de trend te gaan volgen.

Als je dit seizoen aan de ontwerpers vraagt wat hot is kun je rekenen op 'middenscheiding' als antwoord. Want het maakt niet uit of je haar lang of kort is, omdat de middenscheiding bij iedere hair do past. Kijk naar Ashley Benson en haar lange bob of naar Miranda Kerr met haar lange lokken. Everybody loves it.


Balenciaga & Gucci

Alice + Olivia, Balenciaga, Chloé, Gucci… Slechts een paar modehuizen die zich inzetten om de middenscheiding hip te maken. De ontwerpers lieten de modellen met een strakke middenscheiding de catwalk opgaan. Wat deze designers gemeen hebben? Het haar is strak gekamd en er is geen tikkeltje volume te bekennen. Een krul is bij hoge uitzondering toegestaan. Als je een (lange) bob hebt staat een rommelige slag overigens nog mooier dan stijl haar zoals op de catwalk te zien was.

Laat je inspireren!


Kim Kardashian


Kendall Jenner


Miranda Kerr


Doutzen Kroes


Ashley Benson


Lucy Hale


Olivia Palermo


Chloë Moretz


Jessica Alba

Wat vind jij van de middenscheiding trend?

Beeld: Instagram