De week van de Girlscene redactie: #3

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Houd jij ook zo van rode loper evenementen? Wij wel! Zondagavond (Amerikaanse tijd) werden de Golden Globes uitgereikt. Natuurlijk vinden we het leuk om te weten wie de gouden beeldjes op hun schoorsteen kunnen zetten, maar om eerlijk te zijn vinden we vooral de red carpet looks interessant... Wij hebben onze favorieten al gekozen (Emma Stone, Kristen Wiig en Jennifer Lopez), maar wie vind jij er het mooist uitzien? Laat het weten in een reactie in dit artikel

Danique was op wintersport in Sant Anton, Renée in het romantische Parijs en dat betekende dat Emma, Vivian en Thari op het kantoor waren. Emma nam een aantal taken van Danique over en daarom was ze druk, druk, druk. Zonder onze hoofdredacteur is het sowieso een stuk rustiger, dus eigenlijk hebben we jullie niet veel spannends te vertellen. Sorry!


Danique is een weekje op wintersport in Oostenrijk


Snacks of the day: gedroogd fruit en amandelen


Girlscene geeft maar liefst 50 (!) limited editions van deze Vaseline Queen Bee weg! Hier kun je meedoen. 

Dinsdag
De redactie was bijna compleet! Of in ieder geval, Renée is teruggekomen van een weekend in (het onrustige...) Parijs. Verder waren ook Emma, Vivian en Thari aanwezig, dus het was weer een drukke dag op kantoor.

Emma begon de dag met het schrijven van een artikel over onbeschofte mannen, terwijl Renée de werkdag na haar nieuwtje aftrapte met een artikel over Parijs. Want ondanks alle heftige gebeurtenissen is de stad echt een aanrader tijdens de winterperiode! Thari en Vivian hielden zich ondertussen bezig met artikelen over calorieën, Taylor Swift en celebrities die voor elkaar hebben gewerkt. 

Tussen het werken door moest er uiteraard even geluncht worden. Voor de verandering gingen Emma en Renée eens een broodje eten met de meiden van de redacties van Ze en Vrouwen. Zo gezellig dat we vergaten om een foto te maken! ;-)


Renée kwam terug uit Parijs. Gelukkig merkte ze daar niets van de afschuwelijke situaties die zich ondertussen afspeelden...


De Eiffeltoren bleef mooi om te zien! 


Op de valreep kocht ze op het vliegveld in Parijs een hoesje voor haar iPhone


Ondertussen in de Hallen (waar ons kantoor gevestigd is)... Een fotoshoot!

Woensdag
Whoop, whoop, woensdag! Het was weer een enerverende dag. ;-) Zo stond Danique weer op de piste om te snowboarden, werkten Emma, Vivian en Thari op kantoor en was Renée thuis aan het werk om onder andere een video op te nemen.

Je kon woensdag dus erg productief noemen! Zo filmde en bewerkte Renée een video die ze meteen op YouTube plaatste en in een artikel zette. De video zie je binnenkort op de website en op ons YouTube kanaal. Op de redactie ging het werk ondertussen ook gewoon door. Emma hield zich 's ochtends bezig met de grootste cupmaat ter wereld - maat 70Y, say what?! - en naast het schrijven van haar artikelen nam ze verschillende taken van Danique over. Vivian en Thari werkten vervolgens de Lovely Deals bij en schreven onder andere over perfectionistisch zijn en maakten op de valreep nog even een shopping die je snel op Girlscene ziet. 

Met een overvolle to do-list vloog de dag voorbij. Om half zes was het toch echt tijd om naar huis te gaan... Tot morgen! 


Sneak peek... Een tijdje geleden had Renée een meeting bij L'Oréal en inmiddels is ze namens Girlscene aan de slag gegaan met het project!


Het was weer een drukte van jewelste op kantoor


Een deel van Emma's to do-lijst


Renée at een Franse macaron, jummie


Maar daarvoor nam ze eerst een haar tutorial op!

Donderdag
Er zijn weleens van die dagen waarop je niet vooruit te branden bent. Daar had de Girlscene redactie rond 4 uur last van... Renée streepte alles van haar to do-list af - fijn gevoel! - en Emma, Vivian en Thari legden de laatste hand aan hun artikelen van donderdag. 

Donderdag was niet een heel spannende dag. Op een lipstick pakketje van GOSH na was er namelijk helemaal niet zoveel te beleven op de redactie. Iedereen werkte toe naar het weekend en bovendien hielp het druilerige weer niet mee om onze mood op te krikken. Sowieso begon de dag een beetje gek toen we Bruce Jenner, de vader van Kendall en Kylie, als vrouw op de cover van InTouch spotten. Had jij dat artikel al gelezen? Wij vonden het in ieder geval niet netjes van het tijdschrift.

Gelukkig dachten we er dit keer wel aan om nog wat kiekjes te maken voor 'De week van de Girlscene redactie'. Dat schoot er soms namelijk bij in... Oeps!


Renée at rijpe mango... Lekker!


Deze lipsticks (en meer) kwamen binnen


Renée's nieuwe blush van NARS


Vivian droeg haar favoriete sokken met olifanten

Vrijdag
Het is in tijden niet zo rustig geweest op de redactie. Alleen Emma en Thari waren aanwezig van de Girlscene redactie, wat betekent dat het heel erg stil was. Als je de harde muziek van sales niet meetelt, tenminste. Het was vrijdag en de muziek staat dan altijd iets harder dan normaal, om alvast het weekendgevoel te krijgen. En ja, er wordt soms een beetje gedanst achter de bureaus ;-). 

We hebben trouwens heel hard gelachen om dit artikel, waarin hilarische sms'jes van ouders staan. Of het nou komt door een fout met autocorrect of omdat ze gewoon heel grappig zijn, deze berichten werken op je lachspieren. Enne... wil je nooit meer met het verkeerde been uit bed stappen? Dan moet je dit artikel even lezen. 

Qua gezond eten was het een iets minder goede dag. De gezonde snacks als gebrande noten en fruit werden verruilt voor verse patat van de markt en appelflappen. Oeps. Ach, het is bijna weekend!


Amsterdam Fashion Week is van start gegaan! De meiden van My Brand hebben dit T-shirt speciaal ontworpen en kwamen het langsbrengen op de redactie


Guilty pleasure van de redactie: verse patat van de markt


De stagiaire van Fashionscene nam afscheid en om de pijn te verzachten aten we appelflappen

Wat heb jij deze week gedaan?

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl 
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley