Celebs

Celebrities die hun uiterlijk veranderen voor een rol

Je moet hard werken om door te breken in Hollywood. Een carrière als acteur of actrice is bijvoorbeeld niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, het komt meer dan eens voor dat mensen hun uiterlijk moeten veranderen om een rol te krijgen. De volgende celebs hebben dat gedaan! Kijk maar mee, want Girlscene zet de voor en na foto's onder elkaar.

Rooney Mara – The Girl With The Dragon Tattoo


Rooney Mara ziet er wel heel anders uit in de film The Girl With The Dragon Tattoo. Een gekke pony, gebleekte wenkbrauwen, piercings… Zij is bijna onherkenbaar.

Taylor Swift – The Giver


Taylor Swift heeft een minder heftige transformatie ondergaan voor The Giver als je het vergelijkt met Rooney Mara. Haar blonde haren verruilde ze voor bruine krullen. Uiteraard mag een nette outfit niet ontbreken. 

Charlize Theron – Monster


Monster is al een tijd geleden opnemen, maar je zou niet zeggen dat dit Charlize Theron is, toch? Ze ziet er eng uit…

Anne Hathaway – Les Misérables


Anne Hathaway ging met een kort koppie door het leven toen ze de opnames had van Les Misérables. Inmiddels laat ze haar lokken langer groeien. De meest dramatische verandering was echter haar gewicht. Anne verloor maar liefst 10 kilo voor de rol!

Renee Zellweger – Bridget Jones Diary


Bijna iedereen kent de film Bridget Jones Diary! Renee Zellweger moest wel wat over hebben voor een rol in de film, want er moesten flink wat kilo's aankomen.

Cameron Diaz – Being John Malkovich


Cameron Diaz is na het filmen van Being John Malkovich nooit meer gespot met bruin haar inclusief permanent. 

Sarah Hyland – Scream


Sarah Hyland (van Modern Family) zou je zo voorbij lopen als ze deze zwarte pruik op heeft. Ze ziet eruit als een popje. 

Elle Fanning – Three Generations


Elle Fanning kreeg een boyish look aangemeten voor het filmen van Three Generations in New York. Girlscene geeft de voorkeur aan haar lieve, engelachtige uitstraling. 

Zou jij je uiterlijk veranderen voor een rol? Welke transformaties vind je mooi en welke juist niet?

Beeld: Getty Images, Reporters

Must reads 👀