Lifestyle

5 tips om je vriendje mee te krijgen naar de winkelstraat

Het is super leuk om verliefd te zijn en samen leuke dingen te doen met je boyfriend! Samen leuke stedentrips maken bijvoorbeeld en alles van de stad te zien. Jij vindt het als meisje heerlijk om te winkelen, maar het kan zo zijn dat jouw boy hier niet echt veel plezier inziet. Hoe krijg jij je vriendje toch de winkelstraat in? Girlscene weet raad!

Niets is vervelender dan een man die op een bankje gaat zitten wachten, totdat jij eindelijk alle kledingrekken in de Zara bent afgestruind en de leukste items eruit hebt gevist. Daarom geven wij je met liefde graag een paar tips mee om toch een leuke shopsessie te hebben samen met je vriend.

1. Ga gericht op je doel af
Een man shopt voornamelijk als hij een nieuwe broek nodig heeft en dus een doel heeft om de winkelstraat in te duiken… Oké, wij vrouwen hebben eigenlijk genoeg kleding en toch hebben we altijd een nieuwe broek, een nieuw shirtje en nieuwe schoenen nodig, dus wij kunnen altijd wel een doel bedenken… Maar bedenk voordat je met je boyfriend de winkelstraat induikt wat je graag wilt shoppen. Zo weet hij waar hij aan toe is, kun hij je eventueel helpen met je doel en wordt het in zijn beleving geen eindeloze dag winkelen van hot naar her!

2. Ga niet elke winkel in die je tegenkomt
Met je vriendinnen maakt het niet uit welk boetiekje of welke winkel je ingaat, maar als je dit samen met je boy doet, dan zakt de moed bij hem in de schoenen. Ga wederom op je doel af. Weet je dat je in de H&M eigenlijk nooit iets koopt… sla dan deze keer die winkel over. Dit geldt voor elke winkel waarbij je dit gevoel hebt. Let erop dat je niet eindeloos door de stad slentert, zijn humeur verpest en daardoor je eigen humeur, omdat je hem op sleeptouw neemt.

3. Wees extra lief voor hem
Het is belangrijk om complimenten te geven en te laten weten dat je hem waardeert. Vertel dat je het leuk vindt om samen met hem te winkelen en wees lekker positief, happy en enthousiast. Ook als hij je helpt met het zoeken van je kledingstukken! Hij zal ook genieten van jouw waardering en happy feelings…

4. Houd ook rekening met zijn wensen
Je weet dat je hem niet echt een plezier doet om elke winkel in te schieten waar hij eigenlijk niets te zoeken heeft, dus houd ook rekening met zijn wensen! Het kan zo zijn dat jouw vriendje een fan van gadgets is of helemaal blij wordt van een paar mooie sneakers. Sluit voor jezelf een compromis. Hij gaat mee met jou, jij gaat mee met hem. Ga samen dus ook naar de Mediamarkt en naar Sneakers. Ieder zijn ding!

5. Ga niet alleen winkelen
Als je samen bijvoorbeeld een weekendje weg bent en jij een dagje wilt shoppen, ga dan niet de hele dag door en door winkelen… Ga bijvoorbeeld een kopje koffie ergens doen en dan weer verder winkelen, ergens gezellig lunchen en weer verder winkelen en sluit jullie gezellige dag af met een borrel of een heerlijk diner. Ook kan je tussendoor een mooie bezienswaardigheid bekijken en samen wat cultuur opsnuiven! Er zijn genoeg hotspots te zien in een grote stad. Zelfs in Nederland. Vind hier leuke winterse stedentrips! Hier vind je leuke budget stedentrips. 

Als winkelen met je boyfriend toch niet helemaal goed gaat, dan is er gelukkig nog een andere oplossing…. Online shoppen! En dit kan natuurlijk gewoon samen met je vriendje op de bank. 🙂 Vind hier tips en tricks voor online winkelen!

Ga jij wel eens samen winkelen met je vriendje?

Bron: Fleurflirt
Bron beeld: Thinkstock