Celebs

De hechtste vriendschappen in Hollywood

Hollywood zit vol rivaliteit, als we de roddelbladen mogen geloven. Beroemdheden die jaloers zijn op elkaars looks, lovers en salarisstrook. Catfights komen dan ook regelmatig voor. Op sets en rode lopers is het niet altijd gezellig, want er zijn altijd celebs die elkaar niet zouden kunnen luchten of zien. Gelukkig zijn er ook een paar sterren die het tegendeel bewijzen, zij steunen elkaar door dik en dun. Ook buiten de spotlights! Dit zijn de hechtste vriendschappen in Hollywood.

Jennifer Aniston & Courteney Cox
Als je in een tv-serie speelt die 'Friends' heet, dan kan het niet anders dan dat je daar je BFF ontmoet. En dat is ook het geval met Jennifer en Courteney. Tien jaar speelden zij samen in de serie, daarna hadden ze zelfs geen genoeg van elkaar. De vriendinnen steunen elkaar tijdens moeilijke tijden, zo zijn ze allebei gescheiden. Courteney was de eerste die Jennifer belde nadat haar huwelijk met Brad Pitt stuk liep. Fun fact: Jennifer is de peettante van Courteney's enige kind! 

Cameron Diaz & Drew Barrymore
Cameron en Drew kennen elkaar al sinds hun tienerjaren. Ze ontmoetten elkaar in een koffietentje en het klikte meteen. Daarna gingen ze een tijdje hun eigen weg. Drew werkte als actrice, terwijl Cameron zich richtte op modellenwerk. Jaren later werden de twee weer herenigd door hun rollen in Charlie's Angels. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Cameron en Drew gaan samen op vakantie, naar concerten en maken shoptripjes. Net als alle andere BFF's. 

Ashley Benson & Shay Mitchell
Deze BFF's hebben niet voor niks een nickname: Buttahbenzo. Ook buiten de set van Pretty Little Liars zijn Ashley en Shay altijd samen. Wij kunnen ook altijd meegenieten van hun avonturen, want als ze samen zijn dan worden er altijd selfies gemaakt. Het plezier straalt van de foto's af. Wat ons betreft moeten ze voor eeuwig vriendinnen blijven, want wij krijgen geen genoeg van hun selfies!

One Direction
Hoe leuk is het als je met je vrienden de hele wereld over kan toeren? Het is werkelijkheid voor de jongens van One Direction. De bandleden hebben de tijd van hun leven als ze samen zijn en dat komt goed uit als je zoveel met elkaar moet doen. Geen ruzies en jaloerse blikken tussen de boys, gewoon muziek maken en plezier hebben. Respect voor One Direction!

Jennifer Lawrence & Liam Hemsworth
Wij zouden het totaal niet erg vinden als Jennifer een Liam een koppel zouden zijn, maar als het aan henzelf ligt dan blijft het toch echt bij vriendschap. Jennifer noemt Liam haar beste vriend en heeft niets dan goede woorden voor de hunk over: "Ik had nooit gedacht dat zo'n knappe man mijn beste vriend zou worden. Hij is de meest geweldige, liefdevolle, lieve, hilarische en fantastische man", vertelde Jennifer onlangs in een interview. 

Nina Dobrev & Julianne Hough
Je zou denken dat het heel awkward zou worden als een vriendin met je broer heeft gedatet en het uitging, maar dat is niet het geval bij Nina en Julianne. Na de break-up met Ian Somerhalder ging Nina een tijdje met Julianne's broer, maar ook dat liep stuk. Gelukkig zijn de twee ondanks alles nog steeds vriendinnen. Dan weet je dat het een vriendschap voor altijd is! 

Taylor Swift & Selena Gomez 
De twee zijn dan wel concurrenten in de muziekbranche, maar Taylor en Selena steunen elkaar op elk vlak. Toen Taylor's album '1989' uit kwam, riep Selena al haar fans op om Taylor's album te kopen. Als dat geen vriendschap is!  Taylor en Selena doen veel leuke dingen samen, maar geven elkaar ook advies. Naar verluidt geeft Taylor relatieadvies aan Selena en hebben ze elkaar door allerlei moeilijke situaties gesleept. 

Vanessa Hudgens & Ashley Tisdale
Na High School Musical bleven Vanessa en Ashely contact houden. De twee zijn als zusjes van elkaar, vertelt Ashley: "Ze is als een zus voor mij. We zijn samen opgegroeid, ik zie haar als familie". De vriendschap staat nu echter op en laag pitje, omdat Ashley net getrouwd is en Vanessa veel tijd doorbrengt met haar vriend Austin Butler. Toch weet iedereen dat echte vriendschap voor altijd blijft, en dat is ook zeker het geval met Vanessa en Ashley! 

Kristen Stewart & Dakota Fanning
Kristen en Dakota hebben elkaar leren kennen toen ze samen in de film 'The Runaways' speelden. Sindsdien zijn ze BFF's. "Dakota is één van mijn beste vriendinnen geworden. We zijn heel close. Ik vind het geweldig om te werken met vrienden en je compleet open te stellen", aldus Kristen in een interview. Awww!

Wie zou jij graag als BFF willen hebben?

Bron: marieclaire, eonline, hollywoodreporter
Bron beeld: gettyimages

Must reads 👀