De week van de Girlscene redactie: #2

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Geloof het of niet, maar we begonnen maandag met een lach. We hadden wel weer zin in een nieuwe week en ook het nieuwtje werkte op onze lachspieren. We schreven over student Mina die een bijzondere hobby heeft: hij doet vrouwelijke celebs na met rare poses. Ben je benieuwd geworden? Lees dan even dit artikel

Renée werkte een dagje thuis, de rest van de redactie was op het kantoor. Op het kantoor gebeurden er spannende dingen, want er was ondertussen een fotoshoot aan de gang voor een bekend sieradenmerk. Best moeilijk om je te concentreren met al het gebliep van de camera ;-). 

's Avonds organiseerde EEN Media (het bedrijf waar Girlscene onder valt) een borrel waar we naartoe gingen. Hier kwamen ook andere bloggers -waaronder onze lieve Annemerel- en partners die bij het bedrijf horen om te proosten op het afgelopen jaar en een succesvol nieuw jaar. Het werd super gezellig, maar niet te laat, want de volgende dag moesten we weer fris en fruitig zijn :-). 


Renée heeft vrijdag de schaar in haar lokken laten zetten. Ze moet er zelf nog even aan wennen


Renée eet nog maar een appeltje onder het mom 'an Apple a day keeps the doctor away' ofzoiets


Coffee break in De Hallen van Danique en Emma


De Girlscene redactie is gezond bezig... Aan de goede voornemens wordt gewerkt! 

Dinsdag
Het eerste wat wij doen als we wakker worden: onze telefoon checken. Tja, je bent een online junkie of je bent het niet ;-). Meteen zagen we dat Blake Lively mama is geworden! Emma ging meteen aan de slag met een artikel, want het nieuws was nog maar net bekend en we wilden jullie natuurlijk ook zo snel mogelijk inlichten. Alle details over Blake's bevalling lees je hier

We kregen een pakketje binnen met Vasline met honinggeur. Die moesten we meteen proberen! De redactie is fan van de nieuwe Vaseline en daarom hebben we meteen geregeld dat we er binnenkort veel weg mogen geven aan jullie! Als je wil winnen, dan kun je Girlscene in de gaten houden. 

's Middags kregen we een sollicitant voor een stage over de vloer. Wie weet zien jullie haar binnenkort terug op de website :-). Verder schreef Renée weer een aantal beautyartikelen, tikte Thari een stuk over beautybehandelingen die je thuis beter niet kunt doen en werkte Vivian de social media bij. Just another day at the Girlscene office!


Vivian trok vrolijke sokken aan


We hebben een grillplaat op het kantoor staan en hiermee kunnen we lunchen met gegrilde groenten, feta en olijven. Zo lekker!


Nieuwe limited edition Vaseline met honinggeur! Te koop voor €2,99

Woensdag
Yay, woensdag betekende dat we officieel halverwege de werkweek zijn! Ondanks dat Emma vrij was zat het kantoor toch nog vol, mede omdat Shelley de Girlscene redactie vergezelde. Samen met Vivian werkte ze aan een video voor BOEG die je later ziet verschijnen.

Er werd wederom hard gewerkt. Renée begon vroeg aan twee nieuwtjes - de beruchte thigh gap foto van Urban Outfitters en de sexy fotoshoot van Justin Bieber en Lara Stone - en verscheen daarom wat later op kantoor. Daar waren Danique, Thari en Vivian al aan het typen. Er werd onder andere geschreven over zogenaamde hacks die je leven een stuk makkelijker maken en koken voor beginners.

Tussendoor werden Danique en Renée ook nog op de kiek gezet voor een nieuwe editie van 'Wat draagt & shopt de Girlscene redactie?'. De sale is in volle gang en we konden niets anders doen dan een paar items mee naar huis nemen...


Bereid je voor op food foto's! Dit was Vivian's falafelwrap


Macarons tijdens het filmen...


Soesjes om te vieren dat Mariëlle van Vrouwen.nl jarig was


En gedroogde cranberry voor Renée


Danique kon thuis genieten van deze fles Grand Marnier 


Er werd niet alleen gegeten, naast het schrijven van artikelen werd er ook nog even een paar minuten geposeerd ;-)

Donderdag
Bah. Het was de hele dag slecht weer en dat vinden we niet zo gezellig op de redactie, ook al zitten we vrijwel de hele dag binnen. 's Ochtends kwamen alle werknemers aan als verzopen katjes en aan het einde van de dag kon iedereen weer als een verzopen kat naar huis. Morgen beter weer, please!

We zijn nog steeds bezig met ons goede voornemen om gezonder te eten en dat lukt ons aardig! Handig als je elkaar kunt steunen. Vandaar dat jullie ook minder foto's van chocola en taart voorbij zien komen ;-). We aten nootjes tijdens het tikken van artikelen en e-mails. Ook lekker! 

De dag vloog voorbij (het drogen van de natte broeken ging iets minder snel, helaas), en om half zes was het alweer tijd om naar huis te gaan. 


Vivian's kat had iets op het oog... haar ontbijt om precies te zijn ;-)


Goodmorning! Thari begon de dag met het lezen van jullie reacties


Snack of the day: nootjes


Danique en Emma volgden een les Essentrics. Es-watte?! Dat lees je binnenkort op Girlscene!

Vrijdag
Happy Friday! Nog een paar uurtjes werken en dan hadden we weekend. Danique had nog meer om naar uit te kijken, zij vertrok zaterdag naar Oostenrijk voor een wintersportvakantie. Maar eerst moest er gewerkt worden! Heb je al gezien dat jongeren de Facebookpagina van de Huishoudbeurs over hebben genomen? We moesten er best hard om lachen (stiekem), je kunt alle grappen hier terug vinden. 

De pakketjes beginnen langzaam binnen te komen op ons nieuwe kantoor. Er gaat nog weleens iets mis, omdat sommige bedrijven ons nieuwe adres nog niet hebben verwerkt en ons kantoor niet super makkelijk te vinden is. In de pakketjes zaten shampoo van Head & Shoulders en scheermesjes van Venus.

De dag ging ietwat langzaam voorbij (die dagen heb je ook weleens), maar we hebben het gered ;-). Tijd voor weekend. Of vakantie (de rest van de redactie is NIET jaloers). 


FriYAY!


Head & Shoulders limited edition shampoo! Nu te koop bij de drogist. 

Wat heb jij deze week gedaan?

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl 
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley