News

Gossip Girl(scene) week 1

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: heel veel huwelijksnieuws, Justin Bieber's break, de reden waarom Kim Kardashian nooit lacht, de vriendinnenvakantie van Selena Gomez, Shay Mitchell, Gigi Hadid en Kendall Jenner en Jennifer Lawrence en Chris Martin toch weer bij elkaar? 

Het nieuwe jaar begint goed voor Ashton Kutcher en Mila Kunis… Of moet we Mila Kutcher zeggen? De media hebben een sterk vermoeden dat de twee in het huwelijksbootje zijn gestapt. Dat heeft Ashton geheel aan zichzelf te danken door de bovenstaande foto te plaatsen op Facebook. Heel gek zou het in ieder geval niet zijn, ze zijn al sinds februari verloofd en het is bekend dat het stel nooit veel loslaat over hun privéleven. 

Wij gaan er maar vanuit dat het perfecte koppel nu eindelijk getrouwd is… Al is het maar omdat we er zo blij van worden 😉 

Alle Justin Bieber fans zullen niet blij zijn met zijn Instagram-post van afgelopen week, de zanger plaatste een foto met het bijschrift: "My break is for a reason. U will soon see :). Thank u for your patience". We hebben al een tijdje geen nieuwe muziek meer van de Biebster mogen horen en daar gaat binnenkort ook geen verandering in komen. Helaas. 

We hopen maar dat Justin iets héél leuks voor ons in petto heeft! 

Geen Gossip Girl(scene) zonder Kim Kardashian… Is het jou ook opgevallen dat Kim niet vaak lacht? Dat is niet omdat ze geen plezier heeft, maar omdat ze bang is om rimpels te krijgen! Dat onthulde de realityster bij een Instagram-foto waarop ze lachend te zien is: "Kijk, ik glimlach heus weleens… en soms lach ik zelfs. Niet te vaak, want dat veroorzaakt rimpels."

Dit vinden wij eigenlijk heel deprimerend, Kim. Er is toch niks mis met lachen?!

Nog een nieuwtje over Kim K. (sorry, not sorry). De realityster greep het nieuwe jaar aan om op een aantal roddels te reageren. Zo zegt Kim op Twitter dat er absoluut geen sprake is van huwelijksproblemen tussen haar en Kanye, sterker nog: ze kunnen niet zonder elkaar. Ook wil Kim even laten weten dat ze niet zwanger is van de tweede.

Ehhh ok Kim, jij ook gelukkig nieuwjaar?

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn verloofd! Joe is op zijn knieën gegaan voor de Colombiaanse schone. De twee zijn pas sinds de zomer samen, maar het is heel serieus. Het nieuws is nog niet bevestigd door Sofia en Joe, maar de actrice is al gespot met een joekel van een ring om haar vinger. 

Nóg een ander perfect koppel dat gaat trouwen… Jaaaa!

Nog meer wedding bells… Ook Cameron Diaz zou binnenkort in het huwelijksbootje stappen met Benji Madden. Ook deze relatie is nog pril, maar volgens een bron zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Volgens een insider willen ze het zo klein mogelijk houden. Ook wordt er gefluisterd over een kinderwens, vooral Benji zou graag vader willen worden. To be continued! 

Wij bieden ons hierbij aan als bruidmeisje!

Een vriendinnenvakantie, dat doen Selena Gomez, Shay Mitchell, Kendall Jenner en Gigi Hadid ook gewoon… Met elkaar! De vier meiden waren samen met anderen in de Verenigde Arabische Emiraten om het nieuwe jaar in te luiden. De vakantie was op de voet te volgen via Instagram, op hun accounts plaatsten ze de ene jaloersmakende foto na de andere. 

En waar was onze uitnodiging?!


Bron: gettyimages

Het was écht over: Jennifer Lawrence zou het alweer ergggg gezellig hebben met een regisseur en Chris Martin ging het misschien wel weer opnieuw proberen met Gwyneth Paltrow. Maar nu blijkt dan Jen en Chris toch niet helemaal over elkaar heen zijn… Ze zijn namelijk samen gespot in een sushirestaurant in Las Vegas. Het is onduidelijk of de foto is genomen op de 30ste of 31ste, maar het betekent sowieso dat de twee nog contact hebben. Zouden ze de relatie weer een kans gegeven hebben?

Chris & Jen… Kom maar gewoon weer bij elkaar!

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline
Bron beeld: instagram

Must reads 👀