Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Beyoncé en Rihanna tot Blake Lively en Nicole Richie. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Beyoncé

Beyoncé werd in dit asymmetrische, korte jurkje gespot bij The Billboard Women In Music lunch in New York City. Daarboven draagt ze een prachtige paarse jas van het merk Jerome. Stijlvol, Bey!

Rihanna 

Rihanna werd in Parijs gefotografeerd terwijl ze haar nieuwste videoclip opnam. Ze draagt een jumpsuit en daarboven een lange bontjas. Wij zijn benieuwd naar de videoclip en haar nieuwe single!

Blake Lively

Zwanger of niet… Blake blijft er prachtig en super fashionable uitzien. Wauw! Samen met manlief Ryan Reynolds werd Blake gespot voor haar hotel in New York City. Haar cape is van Alicia Adams, haar handtas van Céline en haar bruine tas met bagage is van Preserve.

Nicole Richie

Fashion queen Nicole werd gespot tijdens het winkelen in Los Angeles. Haar blauwe Asian jas matcht goed bij haar blauwe kleur haar. De laklaarsjes zorgen voor the finishing touch. 

Lindsay Lohan

Miss Lohan werd gespot op LAX Airport. Haar oranje Birkin Bag knalt goed bij haar outfit. Verder draagt ze een lange zwarte trenchcoat, een lichtblauwe skinny jeans, matchende witte schoenen en een wit shirtje. 

Ashley Tisdale

Ashley werd samen met haar husband Christopher French gespot in Los Angeles. Allebei zo te zien erg druk met hun telefoon, in plaats van met elkaar. Tisdale draagt een nonchy outfit met een ripped jeans en Uggs.  

Emma Stone

Emma en boyfriend Andrew Garfield werden hand in hand gespot in New York City. Een romantische wandeling? Ze draagt bruine leren enkellaarsjes met een donkerblauwe jas en een leuke sjaal om de look af te maken.

Emmy Rossum

Ook Emmy werd gespot op LAX Airport. Ze draagt een prachtige oversized lange jas met stoere enkelboots. De outfit is vrij zwart, maar de handtas zorgt voor wat meer kleur. Een echte diva outfit!

Brooke Burke-Charvet

Brooke werd samen met haar lieve dochters Sierra en Heaven Rain gespot in Malibu. Samen waren ze gezellig wezen shoppen bij het make-upmerk Sephora. Brooke is een stoere moeder en draagt een outfit met een beanie, boyfriend jeans en sneakers. 

Emma Roberts

Emma werd gespot in West Hollywood en wilde net haar auto instappen toen de paparazzi haar op de kiek zette. Emma draagt een mooie poederroze oversized jas. Daaronder draagt ze een zwarte skinny jeans en een gestreept shirtje. 

Wie rockt the look? En wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀