News

70-jarige man leeft als menselijke pop

Als je ergens aparte televisieseries kunt bekijken dan is het wel op TLC. Eén van die programma's is My Strange Addiction. Dus maak kennis met Robert: een man die zichzelf in zijn vrije tijd verkleedt als 'Sherry'. Om zichzelf Sherry te noemen moet Robert eerst heel wat doen, zoals een speciaal pak aantrekken en een masker opzetten. Heel eerlijk, deze menselijke pop ziet er super eng uit.

Hij heeft de 70 bereikt en leeft het liefst in het lichaam van een menselijke pop… We hebben het over Robert, die een 'female masker' is. In de serie My Strange Addiction zie je hoe hij leeft in de wereld van mannen die latex kostuums, bodysuits en siliconen maskers dragen. Waarom doen de mannen dit? Om op een pop te lijken. "Female maskers wear these outfits to explore their gender or simply to have fun", aldus de tekst in de video van TLC. 

Inmiddels heeft Robert al 12 jaar van zijn leven gespendeerd als zijn alterego Sherry. Sherry is een blonde pop met grote borsten en ze heeft een voorkeur voor nietsverhullende outfits. Het kost trouwens nogal wat moeite om zich als Sherry te verkleden, want eerst moet Robert zichzelf in een latex pak krijgen. Daarvoor moet hij veel poeder gebruiken omdat zijn huid anders aan het latex vastplakt. Dit zorgt voor een enorme rotzooi, maar hij heeft het ervoor over. Waarom? Het geeft Robert een kick als hij in de spiegel kijkt en zichzelf in het lichaam van een 'exciting' vrouw ziet. Eenmaal verkleedt als Sherry is Robert letterlijk een wandelende menselijke pop. Kijk maar mee naar de video:

Watch on YouTube

Natuurlijk mag iedereen weten wat iemand in zijn of haar vrije tijd doet, maar wij moeten eerlijk toegeven dat we waarschijnlijk wel schrikken als we zo'n wandelende pop tegen het lijf lopen…

Wat vind jij van Robert de menselijke pop? Hoe zou jij reageren als je hem in het echt als Sherry zou tegenkomen?

Bron: Cosmopolitan.co.uk