News

Wat zou jij doen als je dit angstaanjagende briefje op je hotelkamer vond?

Een nachtje slapen in een hotel in Edinburgh tijdens de feestdagen, perfect om even bij te komen van alle drukte. Dat dacht studente Amy Jones ook, maar het pakte toch iets anders uit. Toen ze op haar hotelkamer inspecteerde, ontdekte ze een angstaanjagend briefje… Hoe zou jij reageren? 

Het is niet voor niks dat een hotel een geliefde locatie in horrorfilms is, dat bewijst het briefje dat Amy Jones op haar hotelkamer vond. De journaliste in spé sliep samen met haar moeder in een hotel in Edinburgh. Het zou een relaxte nacht moeten worden, maar waarschijnlijk hebben ze geen oog dicht gedaan. Amy vond namelijk een griezelig briefje op hun hotelkamer. 

"Ik ben in een hotel in Edinburgh en ik vond dit briefje in één van de lades…", liet Amy weten op haar Twitter-account. Op het briefje staat dat ze de gesloten deur in de hotelkamer niet open moeten doen en dat ze maar beter weg kunnen gaan. Alsof het allemaal nog niet griezelig genoeg is, wordt de zin niet af gemaakt…

 

De tweet van Amy ging meteen de hele wereld rond, want hoe zou jij reageren als je zo'n briefje op je hotelkamer vond? Amy kon er wel om lachen, even later plaatste ze nog een grappige tweet over haar voorkeur voor de volgende Bond-acteur, mocht ze die nacht toch overlijden.  

Amy en haar moeder hebben ondanks het griezelige briefje toch in de hotelkamer geslapen. De studente laat op Twitter weten dat ze nog leeft en niet wakker is geworden van gefluister dat achter de gesloten deur vandaan kwam. 

Hoe zou jij reageren als jij het briefje vond op je hotelkamer? Zou je om een andere kamer vragen? Of zou je er niet bang van worden? 

Bron: dailymail, hln

Must reads 👀