News

Gossip Girl(scene) week 52

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: de relatieproblemen van Ryan Gosling en Eva Mendes, Harry Styles danst intiem met Kristen Wiig, Kylie Jenner's haat voor de nieuwe vriend van moeder Kris en de kersttraditie van Blake Lively.


Bron: gettyimages

Ryan Gosling en Eva Mendes zijn kersverse ouders van een dochter, je zou dus denken dat de twee op een roze wolk zitten. Volgens de laatste berichten zit hun relatie echter in zwaar weer… De geboorte van Esmeralda zou spanningen tussen het stel hebben gebracht. "Ze praten nauwelijks. Eva heeft Ryan buitengesloten", weet een bron te vertellen. Als ze uit elkaar zouden gaan, dan is de kans groot dat Eva de volledige voogdij wil hebben. Dat is oppassen geblazen voor Ryan! 

Ryan buitensluiten? Dat zouden wij niet kunnen! 

Het nieuws dat deze week viral ging, was het dansje van Harry Styles en comedienne Kristen Wiig. De 1D-ster trad vorig weekend op in het Amerikaanse programma Saturday Night Live, waar Kristen in speelde. Na de show was er een after party en aan het filmpje gezien was het héél gezellig.

Zien we hier iets opbloeien?!  

Bruce en Kris Jenner zijn vorige week officieel gescheiden, maar Kris heeft het inmiddels weer gezellig met iemand anders. Kris is heel gelukkig met Corey Gamble en ook dochter Khloe is blij voor haar moeder. Er is alleen één iemand die niet blij kan zijn… En dat is Kylie. De 17-jarige realityster is kapot van de scheiding en vindt dat haar moeder te goed is voor Corey. "Kylie gedraagt zich als een verwend kreng tegenover Corey en haar moeder. Ze vindt dat haar moeder zichzelf voor schut zet met de relatie en zoveel beter kan krijgen", aldus een insider.  

We kunnen Kylie ergens wel begrijpen. Het is nooit leuk als je ouders scheiden… 

Beyoncé heeft dit jaar een bijzondere kerstkaart verstuurd naar vrienden en familie. Haar outfit -inclusief ugly Christmas sweater- is niet alleen bijzonder, maar ook het feit dat Blue Ivy en Jay Z ontbreken op de kerstkaart.

Wijst dit op huwelijksproblemen???

We kunnen blijer nieuws melden over Liam Payne en zijn vriendin Sophia Smith, de geruchten gaan dat het stel verloofd is! Liam is afgelopen week gespot met een verlovingsring, dat schrijft Daily Star. In de zomer gingen de twee uit elkaar vanwege zijn drukke schema, maar dat is nu blijkbaar geen probleem meer. 

Het nieuws moet nog bevestigd worden, maar een 1D-bruiloft lijkt ons wel wat! 

Benieuwd hoe Blake Lively kerst heeft gevierd? Geloof het of niet, maar de ex Gossip Girl-ster spendeert de hele dag in bed met haar familie. "Ik weet niet hoe het bij anderen gaat, maar bij mijn familie kruipt iedereen in hetzelfde bed en dan brengen we uren pratend door", vertelt de zwangere Blake aan US Magazine.

Dat klinkt als een heel goed plan, Blake. Dat gaan we volgend jaar ook doen! 

Kourtney Kardashian heeft eindelijk de naam van haar pasgeboren zoontje bekend gemaakt: Reign Aston Disick.

Welkom, Reign! 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline
Bron beeld: instagram

Must reads 👀